728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πλημμύρισαν σπίτια και επιχειρήσεις




Άμεση ήταν η αντίδραση του Δήμου Πρέβεζας στα προβλήματα που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις οι οποίες έπληξαν την περιοχή.

Ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος , όλοι οι αντιδήμαρχοι, η ΔΕΥΑΠ και ο μηχανισμός του Δήμου βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στα σημεία όπου επικεντρώνονται τα προβλήματα.

Στην οδό Επτανήσου και γενικότερα στην περιοχή του Πόρου αλλά και την ΒΙΠΕ Πρέβεζας υπήρξαν πλημμύρες σε επιχειρήσεις και κατοικίες ,στην Δ.Ε Ζαλόγγου σημειώθηκαν ζημιές σε ξενοδοχειακή μονάδα και κάποιες κατοικίες, κατολισθήσεις και ζημιές στο δίκτυο ύδρευσης σε Μυρσίνη , Χειμαδιό ,Καμαρίνα και άλλους οικισμούς ενώ στην Δ.Ε Λούρου η έντονη βροχόπτωση έγινε αφορμή να δημιουργηθούν προβλήματα σε οδοποιία και αγωγούς ύδρευσης.

Ο Δήμος Πρέβεζας ενημερώνει τους κατοίκους που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 13ης Δεκεμβρίου 2019, πως αιτήματα σχετικά με την κάλυψη βιοτικών αναγκών και αποκατάσταση τυχόν ζημίας στην οικοσκευή των νοικοκυριών τους, μπορούν να κατατεθούν στην Υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου Πρέβεζας (τηλ. Επικοινωνίας 2682089006, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες), ώστε να διενεργηθεί αυτοψία από κλιμάκια του Δήμου.







Πλημμύρισαν σπίτια και επιχειρήσεις Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019 Rating: 5 Άμεση ήταν η αντίδραση του Δήμου Πρέβεζας στα προβλήματα που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις οι οποίες έπληξαν την περιοχή. Ο Δήμαρχος...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: