728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πρέβεζα: Άμεση αντίδραση από τον Σπ. Κυριακή σε fake news του Κ. Μπάρκα



Κακός σύμβουλος ο πανικός για τον ΣΥΡΙΖΑ, έξι μόλις 24ωρα πριν τις κάλπες της Κυριακής. Στην ίδια γραμμή κινείται -όπως φαίνεται- και ο υφ. Εργασίας Κώστας Μπάρκας ο οποίος εκτέθηκε αναδημοσιεύοντας fake news ιστοσελίδας φιλικά προσκείμενης προς την Κυβέρνηση.

Ο λόγος για μια φωτογραφία από τη συγκέντρωση του Κ. Μητσοτάκη στα Χανιά η οποία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε κόσμο.

Η "είδηση" εμφανίστηκε από site όπως «νέα σελίδα» και «altsantiri», ότι δήθεν η Νέα Δημοκρατία παραποίησε μια φωτογραφία από τη συγκέντρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά για να φαίνεται διπλάσιος ο κόσμος.

Το ίδιο έκανε και ο υφ. Εργασίας Κ. Μπάρκας ο οποίος αναδημοσίευσε το «υποτιθέμενο» μοντάζ για να το διαψεύσει λίγο αργότερα με σχετικό σχόλιο ο υπ. Βουλευτής ΝΔ Πρέβεζας Σπ. Κυριάκης με τη φράση «Κύριε Υπουργέ εκτίθεστε», αναδημοσιεύοντας την πραγματική είδηση από την «ομάδα αλήθειας της ΝΔ».

Το γελοίο της υπόθεσης, το οποίο μάλλον δεν ερεύνησε ο κ. Μπάρκας, ήταν οτι τη φωτογραφία παραποίησαν ΣΥΡΙΖΑίοι...











Πρέβεζα: Άμεση αντίδραση από τον Σπ. Κυριακή σε fake news του Κ. Μπάρκα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019 Rating: 5 Κακός σύμβουλος ο πανικός για τον ΣΥΡΙΖΑ, έξι μόλις 24ωρα πριν τις κάλπες της Κυριακής. Στην ίδια γραμμή κινείται -όπως φαίνεται- και ο...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: