728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Παράταση για τους κατοίκους εξωτερικού



Άλλη μία παράταση δόθηκε από το Ελληνικό Κτηματολόγιο αναφορικά με την υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας.

Αυτή τη φορά η παράταση αφορά τους ιδιοκτήτες ακινήτων που ζουν στο εξωτερικό. Επισήμως για τους κατοίκους εσωτερικού δεν έχει δοθεί παράταση και για τις περιοχές της Ηπείρου ισχύει η καταληκτική ημερομηνία της 10ης Ιουνίου.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ελληνικού κτηματολογίου «παρατείνεται κατά τρεις μήνες η προθεσμία υποβολής δήλωσης μόνο για τους κατοίκους εξωτερικού και το ελληνικό δημόσιο».

Η απόφαση σχετίζεται με τις ιδιοκτησίες που βρίσκονται σε όλες, ανεξαιρέτως, της περιοχές της χώρας, για τις οποίες είναι σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας.

Στους πίνακες του Ελληνικού Κτηματολογίου αναγράφονται αναλυτικά όλες οι περιοχές για τις οποίες δίδεται παράταση, στους κατοίκους εξωτερικού:











Παράταση για τους κατοίκους εξωτερικού Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019 Rating: 5 Άλλη μία παράταση δόθηκε από το Ελληνικό Κτηματολόγιο αναφορικά με την υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας. Αυτή τη φορά η παράταση αφορά του...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: