728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σχόλιο της ΑΡιστερής Παρέμβασης στην Ήπειρο για τα μπάζα σε διάφορες περιοχές της δημοτικής ενότητας Πάργας.



Στις 25/2/2019 και στις 14/3/2019 με δύο ανακοινώσεις μας ως περιφερειακή κίνηση καταγγείλαμε την ανεξέλεγκτη ρίψη μπαζών σε διάφορα σημεία στη Πάργα. Στις ανακοινώσεις μας λέγαμε ότι : «οι αρμόδιες αρχές (και ειδικά ο Δήμος Πάργας) οφείλουν μια απάντηση στους κατοίκους της περιοχής (διαφορετικά οι φήμες για ξενοδόχο που στηρίζει την ανεμπόδιστη και ελεύθερη πρόσβαση στην καλαίσθητη ξενοδοχειακή του επιχείρηση πετώντας τα μπάζα της ανακαίνισής του όπου σταθεί και όπου βρεθεί θα συνεχίσουν να οργιάζουν …και με το δίκιο τους)».

Σήμερα 8/5 στο προεκλογικό πάνελ υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων στη δημοτική ραδιοφωνία που συμμετείχαμε καταλάβαμε ότι δεν πρόκειται για φήμες . Με ευκολία αυτοί που διαχειρίζονται τη περιφερειακή εξουσία πετάνε το μπαλάκι στο δήμο Πάργας με τον οποίο απ’ ότι φαίνεται τα έχουνε πλακάκια.

Κάποιοι νομίζουν ότι η περιοχή είναι τσιφλίκι τους. Η αλαζονεία έχει και τα όριά της. Ελπίζουμε ο λαός της περιοχής να τους κόψει το βήχα καταδικάζοντάς τους ενισχύοντας στη κάλπη για τις περιφερειακές εκλογές την ΑΡιστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο ενισχύοντας και με σταυρό τους υποψήφιους της ΑΡ.Π.Η που κατάγονται και ζουν στο δήμο Πάργας, για να μετατρέψουμε τις ψήφους σε αγώνες την επομένη των εκλογών.

η περιφερειακή κίνηση

ΑΡιστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο (ΑΡ.Π.Η)

Σχόλιο της ΑΡιστερής Παρέμβασης στην Ήπειρο για τα μπάζα σε διάφορες περιοχές της δημοτικής ενότητας Πάργας. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαΐου 08, 2019 Rating: 5 Στις 25/2/2019 και στις 14/3/2019 με δύο ανακοινώσεις μας ως περιφερειακή κίνηση καταγγείλαμε την ανεξέλεγκτη ρίψη μπαζών σε διάφορα σημε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: