728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πάργα: CAMARES : Η σκυτάλη από τον Πατέρα στα παιδιά και η ιστορία στην ποιοτική διασκέδαση συνεχίζεται…



Το όνομα CAMARES είναι BRAND NAME στην Πάργα και είναι ένα όνομα που έχει φτάσει εδώ και χρόνια σε κάθε γωνιά του κόσμου. Άνθρωποι από όλη σχεδόν την Ευρώπη και όχι μόνο, έχουν περάσει από το συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης και έχουν να θυμούνται μόνο καλές στιγμές και να τις αναπολούν με νοσταλγία. Από τον Γιώργο Τούση, στον Κωνσταντίνο και τον Ηλία Τούση, που πήραν τη σκυτάλη για να συνεχίσουν την ιστορία και οι CAMARES είναι ένα κατάστημα που ξεφεύγει από τα κοινότυπα και τα τετριμμένα.

Διαθέτει μια γνησιότητα, όπως γνησιότητα στο χαρακτήρα είχε, έχει και θα έχει ο Γιώργος Τούσης. Σήμερα ο Ηλίας και ο Κωνσταντίνος συνεχίζουν την ιστορία, συνεχίζουν την παράδοση και τα καταφέρνουν περίφημα. ο Γιώργος Τούσης ως η «Αλεπού» 100 χρονών και τα… αλεπουδάκια Ηλίας και Κωνσταντίνος (111+111) 222; Κάπως έτσι. Τους tousis brothers στην πρόσφατη επισκεψή μας στις καμάρες, τους δυναντήσαμε διαφορετικά, ο ένας στην είσοδο, ο άλλος εντός… Σε κάθε περίπτωση οι CAMARES συνεχίζουν να χαρίζουν στιγμές πραγματικής και εξαιρετικής διασκέδασης, κάτι που είναι δύσκολο στις μέρες μας. Άψογο ντεκόρ, άψογη εξυπηρέτηση, άριστο κλίμα και μουσική που συνδυάζει διάφορα ακούσματα.

Μουσικές και σύγχρονες και εμπορικές, μουσικές του κόσμου, στις CAMARES, στην πραγματικότητα μιλάμε για…. μουσικάρες! Όσο το καλοκαίρι συνεχίζει το ταξίδι του, τόσο οι Καμάρες συνεχίζουν να στέκουν και να μας περιμένουν για μοναδικές στιγμές διασκέδασης! Είναι ένας προορισμός, ένα σημείο συνάντησης που κάνουν το καλοκαίρι να μοιάζει πιο δροσερό αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις και πιο καυτό… Το καλοκαίρι αποκτά άλλη αξία στις CAMARES κι αυτό το γνωρίζουν μικροί-μεγάλοι, γι’ αυτό και πάντα ένα κοτέηλ ή το αγαπημένο σου ποτό εκεί, σου χαρίζει μοναδικές στιγμές. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού οι CAMARES είναι στην Πάργα, στη γνωστή μεριά και μας περιμένουν! Καλή διασκέδαση σε όλους και σε όλες!







Πάργα: CAMARES : Η σκυτάλη από τον Πατέρα στα παιδιά και η ιστορία στην ποιοτική διασκέδαση συνεχίζεται… Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουνίου 18, 2018 Rating: 5 Το όνομα CAMARES είναι BRAND NAME στην Πάργα και είναι ένα όνομα που έχει φτάσει εδώ και χρόνια σε κάθε γωνιά του κόσμου. Άνθρωποι από ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: