728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έρχονται δύο νέα ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας - Αποσύρεται ασθενοφόρο με 1εκ. χιλιόμετρα



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείο ομόφωνα αποφάσισε την άμεση προμήθεια δύο (2) ασθενοφόρων για την κάλυψη των άμεσων αναγκών του Ιδρύματος προϋπολογιζόμενης δαπάνης 90.000€ και την απόσυρση ενός ασθενοφόρου από την κυκλοφορία (το έτος πρώτης κυκλοφορίας του είναι το 1991 (27 έτη) και έχει διανύσει άνω του 1.000.000 χιλιόμετρα και δεν πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές).

Τα άλλα δύο ασθενοφόρα του Νοσοκομείου έχουν το μεν πρώτο έτος κυκλοφορίας το 1999 (19 έτη), έχει διανύσει σχεδόν 560.000 χιλιόμετρα και παρουσιάζει συνεχώς βλάβες και βρίσκεται συνεχώς σε διαδικασία επισκευής, το δε δεύτερο έτος πρώτης κυκλοφορίας 2001 (17 έτη) και έχει διανύσει σχεδόν 450.000 χιλιόμετρα, ενώ είναι ιδιοκτησίας του Κέντρου Υγείας Φιλιππιάδας και εξυπηρετεί τις ανάγκες του Γ.Ν.Πρέβεζας.

Με δεδομένο τον υψηλό αριθμό διακομιδών εντός, αλλά και εκτός νομού που πραγματοποιούνται από τα ασθενοφόρα του Νοσοκομείου μας το αίτημα αποφασίστηκε ομόφωνα, καθώς τα ασθενοφόρα θα πρέπει να μπορούν με ασφάλεια να κινούνται με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και πάνω σε οποιοδήποτε οδόστρωμα, χωρίς να βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή του μεταφερόμενου ασθενή.


Πηγή: Καθημερινή εφημερίδα "Βήμα της Πρέβεζας"

Έρχονται δύο νέα ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας - Αποσύρεται ασθενοφόρο με 1εκ. χιλιόμετρα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 05, 2018 Rating: 5 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείο ομόφωνα αποφάσισε την άμεση προμήθεια δύο (2) ασθενοφόρων για την κάλυψη των άμεσων αναγκών του Ιδ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: