728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η Πρέβεζα πάει Philoxenia




Ο Δήμος Πρέβεζας, θα συμμετάσχει κι φέτος στην Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη 9-11 Νοεμβρίου 2018, στο Περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου.

Την αντιπροσωπεία του Δήμου Πρέβεζας αποτελούν: ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ευάγγελος Συγκούνας πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και κ. Γεράσιμος Ντίτσος εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τον αθλητισμό καθώς και υπάλληλοι και μέλη της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου με αριθμό 15 και στο stand 19 η Πρέβεζα αναμένεται να ..κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις,παρουσιάζοντας πέρα από τα άλλα της χαρίσματα και την πλούσια αθλητική δραστηριότητά της,στον αθλητικό τουρισμό.

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Χρήστος Μπαϊλης ο Δήμος συμμετέχει ανελλιπώς στην έκθεση από το 2011 αναδεικνύοντας το ιδιαίτερο φυσικό τοπίο, τα μνημεία και όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η περιοχή και την καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικό προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου.


Η Πρέβεζα πάει Philoxenia Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Νοεμβρίου 09, 2018 Rating: 5 Ο Δήμος Πρέβεζας, θα συμμετάσχει κι φέτος στην Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη 9-11 Νοεμβρίου 2018, στ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: