728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η «καρδιά» του ταεκβοντό «χτύπησε» στην Ηγουμενίτσα



Με τη συμμετοχή 584 αθλητών και αθλητριών από 84 συλλόγους της χώρας πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 2 έως την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στην Ηγουμενιτσα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ταεκβοντό παίδων – κορασίδων, παμπαίδων – παγκορασίδων 2018.

Οι εικόνες στο Κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Τσιάβου» ήταν εντυπωσιακές με εκατοντάδες φίλους του αθλήματος να παρακολουθούν από κάθε πλευρά του τους μικρούς αθλητές οι οποίοι παρουσίασαν ένα ξεχωριστό θέαμα με ένα άθλημα, το ταεκβοντό ITF έχει κάνει τεράστια βήματα στη χώρας μας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη και κερδίζει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους φίλους. Τη Θεσπρωτία εκπροσώπησε η σχολή του Πέτρου Πλασκασοβίτη οποία κατέκτησε και αρκετά μετάλλια.

Φιλοξενούμε τις μέρες αυτές στην πόλη μας μία αθλητική διοργάνωση μεγάλης εμβέλειας, γεγονός που μας τιμά ιδιαιτέρως και μας δίνει μεγάλη χαρά.
Συνεχίζουμε να αγκαλιάζουμε με αγάπη το άθλημα του TaeKwonDo, όπως και κάθε αθλητική δράση που αναπτύσσει την ιδέα του ευ αγωνίζεσθαι και αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών μας.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης καθώς επίσης τους προπονητές και τις οικογένειες των αθλητών που στηρίζουν την επίπονη προσπάθεια.

Ο αθλητισμός αποτελεί κοινωνικό αγαθό, ψυχικής, πνευματικής και σωματικής υγείας. Γι’ αυτό ως Δήμος στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις Αθλητικές Διοργανώσεις και στεκόμαστε αρωγοί σε δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό στην νεολαία μας. Τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λωλος

Δείτε το παρακάτω βίντεο και τις φωτογραφίες:












Η «καρδιά» του ταεκβοντό «χτύπησε» στην Ηγουμενίτσα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Νοεμβρίου 05, 2018 Rating: 5 Με τη συμμετοχή 584 αθλητών και αθλητριών από 84 συλλόγους της χώρας πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 2 έως την Κυριακή 4 Νοεμβρίου ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: