728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συνέλευση συντονισμού εργαζομένων-ανέργων Πρέβεζας: “Αγωνιστικό κάλεσμα για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου”



45 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου το διαχρονικό του νόημα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Η ανάγκης διαρκούς επανανοηματοδότησής του είναι κομβική ειδικά φέτος με την ένταση της επίθεσης της κυβέρνησης και του κεφαλαίου προς τα δικαιώματα του λαού και της νεολαίας, και με τα σύννεφα του πολέμου που πυκνώνουν διαρκώς στην περιοχή μας. Το πολυτεχνείο να γίνει κόμβος αγωνιστικής αναφοράς του κινήματος με χαρακτήρα:

Αντικυβερνητικό, ενάντια στις πολιτικές της λιτότητας, στην επίθεση στα δικαιώματα λαού και νεολαίας, τον εργασιακό μεσαίωνα.

Αντιπολεμικό – αντιμπεριαλιστικό, για την αποτροπή του πολέμου, της επικίνδυνης πολεμικής προετοιμασίας, της ολοένα εντεινόμενης αναβάθμισης του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στην περιοχή και της όξυνσης των ανταγωνισμών. Για την ειρήνη των λαών των βαλκάνιων και της μεσογείου.

Αντιφασιστικό-αντιεθνικιστικό-δημοκρατικό, για τις δημοκρατικές ελευθερίες της νέας εποχής, ενάντια στην καταστολή και την αυταρχική θωράκιση του κράτους, ενάντια στις φασιστικές συμμορίες, ενάντια στην όξυνση των εθνικισμών και του ρατσισμού.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ

Καλούμε όλο το λαό και τη νεολαία, τα σωματεία να συμμετάσχουν στη πορεία το Σάββατο

17 Νοέμβρη στις 6 μ.μ από το παλιό ΚΤΕΛ

συνέλευση συντονισμού εργαζομένων-ανέργων Πρέβεζας


Συνέλευση συντονισμού εργαζομένων-ανέργων Πρέβεζας: “Αγωνιστικό κάλεσμα για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου” Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Νοεμβρίου 14, 2018 Rating: 5 45 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου το διαχρονικό του νόημα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Η ανάγκης διαρκούς επανανοηματοδότησής ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: