728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ξεκινά η αποκατάσταση στην Κρυοπηγή




Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τ.Κ Κρυοπηγής Νίκο Ντελή και τους κατοίκους της περιοχής, είχε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε Ζαλόγγου Κώστα Ματέρη και κλιμάκιο των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Πρέβεζας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για τη άμεση εκτέλεση των εργασιών αποκατάστασης των μεγάλων ζημιών που προκάλεσαν οι κατολισθήσεις , με δεδομένη την έκτακτη χρηματοδότηση των 300 χιλιάδων ευρώ την οποία υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Σκουρλέτης.

Τα έργα στα οποία θα δοθεί προτεραιότητα , με βάση και την μορφή της χρηματοδότησης, θα είναι αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις εντός του οικισμού, έργα δημοτικής και αγροτικής οδοποιίας, η αποκατάσταση ενός γηπέδου μπάσκετ και γενικότερα δράσεις οι οποίες θα συμβάλλουν στην βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης αλλά και στην θωράκιση της περιοχής από παρόμοια φαινόμενα.


Ξεκινά η αποκατάσταση στην Κρυοπηγή Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουλίου 09, 2018 Rating: 5 Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τ.Κ Κρυοπηγής Νίκο Ντελή και τους κατοίκους της περιοχής, είχε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης, συνοδευ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: