728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συνάντηση Εκπροσώπων του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, με τον βουλευτή Κώστα Μπάρκα




Το Σάββατο 7 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Βουλευτή Σύριζα Ν. Πρεβέζης κ. Κων/νου Μπάρκα στο Επιμελητήριο Πρέβεζας ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου κ. Ιωάννη Μπούρη παρουσία του Αντιπροέδρου κ. Χρήστου Κοτσίνη και του μέλους του Δ.Σ. κ. Γεώργιο Γιολδάση.

Κατά την συνάντηση ο Πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. Μπάρκα για την κατάσταση που εμφανίζει η επιχειρηματικότητα στο Νομό καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Ο Βουλευτής ενημερώθηκε για τις ενέργειες που γίνονται για την μετεγκατάσταση του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στον χώρο του παλιού Τελωνείου και έγινε παρουσίαση της οικονομοτεχνικής μελέτης η οποία παραδόθηκε πριν λίγες μέρες, σε προγραμματισμένη επίσκεψη, στον Υπουργό κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο. Ο κ. Μπούρης τόνισε ότι το Επιμελητήριο Πρέβεζας πρέπει να αποκτήσει την υπόσταση που του αρμόζει με τις απαραίτητες κτιριακές υποδομές και παράλληλα τις αναγκαίες συνθήκες εξυπηρέτησης και προώθησης των επιχειρηματικών συμφερόντων των μελών του.

Στη συνέχεια ο Βουλευτής ενημερώθηκε για την προσπάθεια της Διοίκησης δημιουργίας του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (Κ.Υ.ΕΠΙΧ.) στο Επιμελητήριο Πρέβεζας καθώς και για τις ενέργειες επικαιροποίησης των στοιχείων του Μητρώου του.




Έγινε επίσης αναφορά από τον κ. Μπούρη για το Διεθνές αεροδρόμιο του Ακτίου το οποίο λόγω της ιδιαίτερης γεωγραφικής του θέσης πρέπει να μετατραπεί σε πύλη της Δυτικής Ελλάδας μέσω cargo μεταφορών, καθώς και η αναγκαιότητα δημιουργίας του νέου οδικού άξονα Φιλιππιάδας – Πρέβεζας.

Ο Βουλευτής αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντα της νέας Διοίκησης, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου για την πρόσκληση και συμφώνησε κι εκείνος με τη σειρά του για την αναγκαιότητα δημιουργίας του οδικού άξονα Φιλιππιάδας – Πρέβεζας, που σε συνδυασμό με την έγκριση χρηματοδότησης και δημοπράτησης της Αμβρακίας οδού, θα βοηθήσει στην αναβάθμιση όλου του Νομού. Επίσης θεώρησε πολύ σημαντικές τις προσπάθειες της Διοίκησης για την επικαιροποίηση των στοιχείων του Μητρώου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και τη δημιουργία της νέας δομής του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (Κ.Υ.ΕΠΙΧ.), η οποία θα φέρει πιο κοντά τον επαγγελματία στο Επιμελητήριο Πρέβεζας.

Για το αεροδρόμιο του Ακτίου ο κ. Μπάρκας τόνισε ότι θα πρέπει να μετατραπεί σε κεντρικό αεροδρόμιο της Ηπείρου και της Δυτικής Ελλάδας παράλληλα, κάτι που θα βοηθήσει στην αναβάθμιση όλου του Νομού.

Συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης της Βιομηχανικής ζώνης καθώς και η αναγκαιότητα βελτίωσης της προσβασιμότητά της. Επίσης τέθηκε το ζήτημα των ανοιχτών εμπορευματικών κέντρων και διαπιστώθηκε ότι προς την κατεύθυνση αυτή επιβάλλεται ο συντονισμός και η συνεργασία όλων των Φορέων.

Η συνάντηση έκλεισε με την δέσμευση εκατέρωθεν για την συνέχιση των επαφών και της συνεργασίας.



Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας



Ιωάννης Μπούρης




Συνάντηση Εκπροσώπων του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, με τον βουλευτή Κώστα Μπάρκα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουλίου 09, 2018 Rating: 5 Το Σάββατο 7 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Βουλευτή Σύριζα Ν. Πρεβέζης κ. Κων/νου Μπάρκα στο Επιμελητήριο Πρέβεζας ύστερα από ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: