728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σπύρος Κυριάκης στην εκπομπή ‘Όλα στον Αέρα’: “Έχω θέσει τον εαυτό μου, στη διάθεση του Προέδρου και του κόμματος” – Ηχητικό


Στην εκπομπή “Όλα στον Αέρα” που παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης κάθε Δευτέρα στις 11 π.μ. από το ραδιόφωνο του Prisma 91,6 μίλησε το μέλος της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρος Κυριάκης.

Αποκαλυπτικός, αιχμηρός αλλά και καταγγελτικός ήταν ο λόγος του κ.Κυριάκη, ο οποίος απάντησε σε μια σειρά ζητημάτων της τρέχουσας επικαιρότητας της κεντρικής πολιτικής σκηνής και όχι μόνο.

Μάλιστα, ο κ.Κυριάκης αναφέρθηκε στον πρώην Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά κατά τη θητεία της Πρωθυπουργίας του και στο έργο το οποίο συντελέστηκε.

Ειδικότερα, ο Σπύρος Κυριάκης μεταξύ άλλων ανέφερε πως το μεγαλύτερο κάψιμο του δάσους, δυστυχώς συντελέστηκε στα χρόνια του Σύριζα και όχι στα χρόνια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Τα χρόνια της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ υπό τον κ.Σαμαρά, η χώρα παρόλο που χρειάστηκαν αρκετά και δύσκολα μέτρα να παρθούν, σιγά – σιγά προσπάθησε και “πήγε” να βρει την κανονικότητα της. Ας όψεται ο κ.Τσίπρας και οι ανάγκες να γίνει πρωθυπουργός, ο οποίος δυστυχώς πήγε τη χώρα παρά πολλά χρόνια πίσω..

Η ΝΔ στο παρελθόν έχει κάνει αρκετά λάθη, τα οποία τα γνωρίζουμε και τα οποία διαχρονικά τα πλήρωσε…Σε όλες όμως τις σημαντικές στιγμές της ιστορίας, η ΝΔ ήταν από την σωστή πλευρά της ιστορίας.

Οι πολιτικές της ΝΔ, δεν έχουν φέρει μνημόνιο σ’αυτή την χώρα, τόνισε ο κ.Κυριάκης.

Σχετικά με την αποδοχή της πρόσκλησης της κ.Μπακογιάννη, να παραβρεθεί στην ορκωμοσία του Ερντογάν, ο κ.Κυριάκης σχολίασε: Θα πρέπει κάποιος να υπάρχει εκεί – στην εκδήλωση- έτσι ώστε να υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας – αναφορικά με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που παραμένουν φυλακισμένοι, σχολίασε μεταξύ άλλων το μέλος της Π.Ε.

Αναφορικά με τις κατηγορίες του ευρωβουλευτή του Σύριζα κ.Κούλογλου, ότι η ΝΔ και η Χρυσή Αυγή, ψήφισαν στο ευρωκοινοβούλιο τη κατάργηση του 8ωρου για τους επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών, ο κ.Κυριάκης, ανέφερε: Η ΝΔ έχει στα χέρια της επιστολή από τον οργανισμό αυτοκινητιστών Ελλάδος, θα πρέπει να υπάρχει μια ευελιξία με τα δρομολόγια των επαγγελματιών. Πάνω σε αυτό το ζήτημα προσπαθούν να κάνουν προπαγάνδα έτσι ώστε να πλήξουν την ΝΔ, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Κυριάκης.

Η ΝΔ, δεν θέλει καμία επέκταση του 8ωρου, η ΝΔ το μόνο που ζητάει είναι η επέκταση της λογικής σ’ αυτή τη χώρα.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του κ.Μοσκοβισί, ότι δεν είναι απαραίτητες οι περικοπές των συντάξεων, ο κ.Κυριάκης τόνισε: Οι δηλώσεις Μοσκοβισί είναι σε ένα πλαίσιο προσωπικό και όχι σε σχέση με τις θέσεις της Ευρωπαικής Ένωσης.

“Η αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν, δεν είναι αυτοσκοπός αυτή τι στιγμή για την ΝΔ”

“Στόχος της ΝΔ είναι να βρούμε τις συνεργασίες αυτές, έτσι ώστε να καταφέρουμε πράγματι να αλλάξουμε τη χώρα”

“Προσωπικά έχω θέσει τον εαυτό μου, στη διάθεση του Προέδρου και του κόμματος, σε περίπτωση που ο ίδιος και το κόμμα κρίνει, ότι είμαι χρήσιμος ως υποψήφιος Βουλευτής στον Ν.Πρέβεζας, τότε και εγώ ο ίδιος δεν έχω κανένα πρόβλημα και μάλιστα θα με ενδιέφερε η προοπτική να εκπροσωπήσω τον Νομό Πρέβεζας σε κοινοβουλευτικό επίπεδο. Από εκεί και πέρα, είναι ένα θέμα που αφορά τον πρόεδρο μας”.

Σχετικά με την εκπροσώπηση των δύο Βουλευτών του Νομού, ο κ.Κυριάκης σχολίασε πως η εκπροσώπηση του Νομού σε κεντρικό επίπεδο είναι ανεπαρκής, θεωρώ πως η Πρέβεζα θα πρέπει να διεκδικεί περισσότερα πράγματα και να κατακτά περισσότερα. Διαχρονικά οι όμοροι νομοί, Λευκάδας κ Θεσπρωτίας έχουν καταφέρει πολύ περισσότερα πράγματα, και αυτό γιατί είχαν ανθρώπους οι οποίοι διεκδίκησαν περισσότερα, τόνισε ο κ.Κυριάκης.

“Οι άνθρωποι που έχουν τα αξιώματα στην Πρέβεζα θα πρέπει να είναι περισσότερο διεκδικητικοί”

Σχετικά με τα Κ.Υ. του Δήμου Πάργας, ο κ.Κυριάκης σχολίασε πως λειτουργούν με γιατρούς που έρχονται από άλλα Κ.Υ. ένα θέμα το οποίο, ενώ είχε εξαγγελθεί από τον κ.Μπάρκα ότι λυθεί, δεν έχει λυθεί ακόμα..έχουμε μείνει μόνο σε επίπεδο εξαγγελιών και πολύ φοβάμαι ότι το μέλλον του Κ.Υ. Πάργας δεν θα είναι ευοίωνο, ανέφερε μεταξύ άλλων το μέλος της Π.Ε. της ΝΔ.

Μάλιστα, λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, ο κ.Κυριάκης προχώρησε και σε μια καταγγελία σχετικά με το Νεκρομαντείο του Αχέροντα, πως δεν υπάρχουν φυλλάδια να δοθούν στους επισκέπτες, έτσι ώστε να διαβάσουν μια σύντομη περιγραφή του τι βλέπουν. Αυτό έχει να κάνει κεντρικά με το Υπουργείο Πολιτισμού, τόνισε ο κ.Κυριάκης.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:



πηγη:https://www.prevezatoday.gr/
Σπύρος Κυριάκης στην εκπομπή ‘Όλα στον Αέρα’: “Έχω θέσει τον εαυτό μου, στη διάθεση του Προέδρου και του κόμματος” – Ηχητικό Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουλίου 09, 2018 Rating: 5 Στην εκπομπή “Όλα στον Αέρα” που παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης κάθε Δευτέρα στις 11 π.μ. από το ραδιόφωνο του Prisma 91,6 μίλησε το...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: