728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η Google Hellas στην Ήπειρο




Η Περιφέρεια Ηπείρου, εκ μέρους της Εθνικής Συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόλησης, ενημερώνει ότι τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018, ώρα 10:30, διοργανώνεται στο Ξενοδοχείο Dulac, στα Ιωάννινα, εκδήλωση με θέμα: «Επίσημη εκκίνηση της Εθνικής Συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόληση»

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί επίσημα η συνεργασία της Περιφέρειας Ηπείρου με την Google Hellas για την ανάληψη δράσεων που στόχο έχουν την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής μας, που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα.

Ως πρώτη δράση της συνεργασίας αυτής, προβλέπεται η διάθεση από την Google Hellas 2 ειδικών συμβούλων οι οποίοι, κατά το επόμενο διάστημα, θα προσφέρουν δωρεάν ομαδικά σεμινάρια αλλά και κατ’ ιδίαν εκπαιδεύσεις στις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται, για να τις βοηθήσουν να βελτιώσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στη δράση από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα ξεκινήσουν στο χώρο της εκδήλωσης, μετά το πέρας αυτής.

Η επίσημη εκκίνηση της Εθνικής συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόληση θα γίνει από την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Όλγα Γεροβασίλη. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ακόμη στελέχη του Υπουργείου καθώς και εκπρόσωπος και στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με το πρόγραμμα.


Η Google Hellas στην Ήπειρο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιουνίου 08, 2018 Rating: 5 Η Περιφέρεια Ηπείρου, εκ μέρους της Εθνικής Συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόλησης, ενημερώνει ότι τη Δευτέρα, 11 Ιουν...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: