728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μέσα στο καλοκαίρι η χορήγηση του επιδόματος των 5.000 ευρώ στους πλημμυροπαθείς του Ν. Πρέβεζας



Από το γραφείο του βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, μας ήρθε το ακόλουθο δελτίο τύπου :

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ξεκινάει μέσα στο καλοκαίρι τη χορήγηση του επιδόματος των 5.000 ευρώ στους πολίτες του Ν. Πρέβεζας, οι κατοικίες των οποίων επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα (πλημμύρες) της 1ης και 2ης Δεκεμβρίου 2017.

Ήδη, η αρμόδια υπηρεσία – Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών – αποφάσισε και ανάρτησε στη Διαύγεια τον πίνακα των πρώτων δικαιούχων σε πανελλαδική κλίμακα, μεταξύ των οποίων, περιλαμβάνονται και πλημμυροπαθείς του Δήμου Πρέβεζας και του Δήμου Ζηρού.

Το επίδομα είναι αφορολόγητο και ακατάσχετο στα χέρια του Δημοσίου ή τρίτων κατά παρέκκλιση κάθε άλλης αντίθετης διάταξης, δεν υπόκειται σε οποιαδήποτε κράτηση, δεν δεσμεύεται και δεν συμψηφίζεται με βεβαιωμένα χρέη προς τη φορολογική διοίκηση και το Δημόσιο, τους Δήμους, τις Περιφέρειες, τα ασφαλιστικά ταμεία ή τα πιστωτικά ιδρύματα.

Υπενθυμίζεται ότι η οικονομική ενίσχυση των πλημμυροπαθών του Νομού Πρέβεζας οφείλεται στη τροπολογία που κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, στις 21 Δεκεμβρίου του 2017, και η οποία έγινε δεκτή από την Υφυπουργό Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.


Μέσα στο καλοκαίρι η χορήγηση του επιδόματος των 5.000 ευρώ στους πλημμυροπαθείς του Ν. Πρέβεζας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιουνίου 08, 2018 Rating: 5 Από το γραφείο του βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, μας ήρθε το ακόλουθο δελτίο τύπου : Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ξεκ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: