728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Πάργας για το Κέντρο Υγείας






Σε πείσμα όσον μιλούν για «το τίποτε δεν γίνεται» ισοπεδώνοντάς την όποια κινητοποίηση και μαζική προσπάθεια για διεκδίκηση, απαντάμε με το άνοιγμα του τομέα ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο. Μετά από δυναμικές κινητοποιήσεις αλλά και συνεχείς επαφές της Κίνησης Πολιτών Πάργας και Καναλακίου με το υπουργείο και πολλούς φορείς ,κάτι που πριν από δύο χρόνια, κάποιοι το λοιδορούσαν και αποτελούσε ανέκδοτο, έγινε πράξη. To ολοκαίνουριο και πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι διασώστες του θα είναι μόνιμα στον Μεσοπόταμο. Σε συνδυασμό με τις βάρδιες των ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας του Καναλακίου και της Πάργας θα καλύπτουν την περιοχή 24 ώρες την ήμερα, 7 ήμερες την εβδομάδα. Τους καλοκαιρινούς δε μήνες ο σταθμός θα ενισχύεται με επιπλέον ασθενοφόρο και διασώστες από τα Γιάννενα.

Τέλος οι κάτοικοι της περιοχής μας ,που ενώθηκαν με αποφασιστικότητα και ανιδιοτέλεια για ένα και μοναδικό σκοπό, «να μην κινδυνέψει καμία ανθρώπινη ζωή», επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο, το «έχεις ότι διεκδικήσεις»

Τίποτε όμως δεν τελείωσε, ό αγώνας για να λειτουργήσει σωστά ο σταθμός του ΕΚΑΒ αλλά και για να στελεχωθούν τα Κέντρα Υγείας συνεχίζεται.

Απόφαση όλων είναι να συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μέσα στο καλοκαίρι αν τα Κέντρα Υγείας συνεχίσουν να είναι υποστελεχωμένα.

Δεν βολευόμαστε με ημίμετρα και δεν εφησυχάζουμε.





Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Πάργας για το Κέντρο Υγείας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Πάργας για το Κέντρο Υγείας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Ιουνίου 03, 2018 Rating: 5 Σε πείσμα όσον μιλούν για «το τίποτε δεν γίνεται» ισοπεδώνοντάς την όποια κινητοποίηση και μαζική προσπάθεια για διεκδίκηση, απαντάμε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: