728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ηγουμενίτσα: Απαγορεύτηκε ο απόπλους του «CARTOYR GAMMA» μετά από έλεγχο Ελληνικών και Ιταλικών αρχών




Στο μέτρο της κράτησης τέθηκε βραδινές ώρες χθες, το Ε/Γ-Ο/Γ «CARTOYR GAMMA» σημαίας Ιταλίας, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, κατόπιν διενέργειας προγραμματισμένης ειδικής εν όρμω κοινής επιθεωρήσεως στο εν λόγω πλοίο από Επιθεωρητές της οικείας Λιμενικής Αρχής και των Ιταλικών Αρχών Πρίντεζι, στο πλαίσιο της Κοινοτικής Οδηγίας 99/35/ΕC και 2009/16, διαπιστώθηκαν επτά (07) παρατηρήσεις υπό κράτηση (DETAINABLE DEFICIENCIES) και δώδεκα (12) παρατηρήσεις προ απόπλου (BEFORE DEPARTURE).

Κατόπιν των ανωτέρω από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας απαγορεύτηκε η εκτέλεση δρομολογίων και επιβλήθηκε το μέτρο της Κράτησης στο «CARTOYR GAMMA» πλοίου μέχρι αποκατάστασης των Παρατηρήσεων.


Ηγουμενίτσα: Απαγορεύτηκε ο απόπλους του «CARTOYR GAMMA» μετά από έλεγχο Ελληνικών και Ιταλικών αρχών Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαΐου 09, 2018 Rating: 5 Στο μέτρο της κράτησης τέθηκε βραδινές ώρες χθες, το Ε/Γ-Ο/Γ «CARTOYR GAMMA» σημαίας Ιταλίας, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: