728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ακτιβιστές στο Γεφύρι του Κόκκορη!




Ακτιβιστές της Greenpeace και μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων αναρριχήθηκαν σε βράχο ύψους 80 μέτρων, όπου τοποθέτησαν πανό επιφάνειας 120 τετραγωνικών μέτρων με το μήνυμα «No oil- δεν είναι επένδυση αν καταστρέφει την Ήπειρο».

Η αναρριχητική δράση πραγματοποιήθηκε στο γεφύρι του Κόκκορη στον ποταμό Βοϊδομάτη, ένα από τα πιο όμορφα και ιστορικά γεφύρια της Ηπείρου που αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο.

Η αναρριχητική δράση σηματοδοτεί την έναρξη δεκαήμερου δυναμικών και ειρηνικών κινητοποιήσεων, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Greenpeace κατά των εξορύξεων υδρογονανθράκων, που κορυφώνεται με το Πανηπειρωτικό Συλλαλητήριο την 1η Ιουνίου στα Ιωάννινα.

Η Greenpeace καλεί την κυβέρνηση να ακυρώσει το πρόγραμμα ανάπτυξης υδρογονανθράκων και να θέσει τη χώρα σε τροχιά απεξάρτησης από τα ορυκτά καύσιμα.


Ακτιβιστές στο Γεφύρι του Κόκκορη! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαΐου 22, 2018 Rating: 5 Ακτιβιστές της Greenpeace και μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων αναρριχήθηκαν σε βράχο ύψους 80 μέτρων, όπου τοποθέτησαν πανό επιφά...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: