728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πρέβεζα: Ευχαριστήριο μήνυμα Προέδρου ΝΟΔΕ ΝΔ Νίκου Τζίμα



Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες

Για μία ακόμη φορά , πράξατε το ευσυνειδησιακό σας καθήκον απέναντι στην Παράταξη . Σας ευχαριστώ , για την αθρόα προσέλευση σας στις κάλπες της 13ηςΜαίου , γιατί στείλατε ένα πολύ δυνατό και ξεκάθαρο μήνυμα στην κοινωνία….ότι η Νέα Δημοκρατία , είναι η πιο ισχυρή αλλά και η πιο αξιόπιστη πολιτική δύναμη στον τόπο μας .

Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την ΚΕ.Φ.Ε. , την ΝΕ.Φ.Ε. αλλά και τις ΔΗΜ.ΕΦ.Ε του Νομού μας , για τον ζήλο και για την άρτια οργάνωση που επέδειξαν και διεκπεραίωσαν επιτυχώς τις αρχαιρεσίες .

Συγχαρητήρια στους Συνέδρους που εκλεγήκανε και θα μας αντιπροσωπεύσουν στα επόμενα δύο Συνέδρια . Συγχαρητήρια στα νεοεκλεγμένα αλλά και στα επανεκλεγμένα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. καθώς και στα Δ.Σ. των ΔΗΜ.Τ.Ο. του Νομού μας . Είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως η συνεργασία μαζί τους , θα είναι εποικοδομητική και αποδοτική .



Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους και μου έδωσαν ένα τέτοιο ποσοστό , που αφενός , επιβεβαίωσε τα κριτήρια της μοναδικής υποψηφιότητας που ήμουν στην προηγούμενη θητεία , και αφετέρου , επιβράβευσε όλο αυτό το έργο που παρήχθη κατά την διάρκεια της . Ένα ποσοστό , που στέλνει μηνύματα , προς πάσα κατεύθυνση .

Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές

Σας δηλώνω , με αίσθημα ευθύνης και ευσυνειδησίας , ότι είμαι έτοιμος να δώσω μαζί με τους συνεργάτες μου στη ΝΟ.Δ.Ε. , τον αγώνα τον τίμιο και τον σωστό , να αγωνιστώ για τις Αρχές και τις Αξίες της Παράταξης μας και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις , για να κάνουμε όλες και όλοι μαζί , την μεγάλη ανατροπή….να φέρουμε την μεγάλη πολιτική αλλαγή στον τόπο μας…..το οφείλουμε στην ιστορία μας……στο παρελθόν μας , το παρόν και το μέλλον μας…..για μας….. αλλά περισσότερο…….για τα παιδιά μας .

Σας Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας.
Με Εκτίμηση,

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡ. ΤΖΙΜΑΣ

Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας
Πρέβεζα: Ευχαριστήριο μήνυμα Προέδρου ΝΟΔΕ ΝΔ Νίκου Τζίμα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαΐου 18, 2018 Rating: 5 Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες Για μία ακόμη φορά , πράξατε το ευσυνειδησιακό σας καθήκον απέναντι στην Παράταξη . Σας ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: