728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Διασύνδεση ΤΕΠ και Νοσοκομείου Φιλιατών




Ολοκληρώθηκε η διασύνδεση μεταξύ του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας με το ακτινοδιαγνωστικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών.

Έτσι παρέχεται πλέον η δυνατότητα αποστολής ιατρικών εικόνων ( ακτινογραφίες κλπ) για διάγνωση και γνωμάτευση από τους ιατρούς του ακτινολογικού τμήματος του Νοσοκομείου .

Για την πραγματοποίηση της διασύνδεσης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σπύρος Δερδεμέζης, μισθώθηκε γραμμή DSL (2 Mbps dedicated ) καθώς και εξοπλισμός σύγχρονου διαγνωστικού σταθμού.

Με τον τρόπο αυτό παρέχεται κάλυψη των περιστατικών που χρήζουν ακτινολογικών εξετάσεων στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας και η γνωμάτευση αποστέλλεται άμεσα στον θεράποντα-παραπέμποντα ιατρό συμβάλλοντας έτσι στην περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στην περιοχή .



Διασύνδεση ΤΕΠ και Νοσοκομείου Φιλιατών Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαΐου 10, 2018 Rating: 5 Ολοκληρώθηκε η διασύνδεση μεταξύ του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας με το ακτινοδιαγνωστικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: