728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ GATSIAS ART ΕΚΤΥΠΩΝΕΙ ΜΕ EPSON

Επαγγελματικές Εκτυπώσεις Gatsias Art με την υπογραφή της Epson


Η ελληνική εταιρεία Gatsias Art, με μακρά ιστορία στο χώρο των επαγγελματικών εκτυπώσεων, επέλεξε τον ασυναγώνιστο εκτυπωτή SureColor P10000 της Epson.

Προδιαγραφές Υψηλών Απαιτήσεων

Η αμιγώς ελληνική εταιρεία Gatsias Art, με έδρα την Πάργα, εξειδικεύεται στην δημιουργία φωτογραφικών και τουριστικών προϊόντων, με αντικείμενο τη διακόσμηση, ενώ η κατασκευή γίνεται σε ποικιλία εφαρμογών και διαστάσεων και η προώθησή τους σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1990 από τον Μιχαήλ Γκάτζια, ξεκίνησε με αντικείμενο την κατασκευή ξύλινης κορνίζας σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Σταδιακά, η γκάμα των προϊόντων της εμπλουτίστηκε με πασπαρτού σε διάφορα χρώματα και σχέδια, με τζαμάκια clips, αυτοκόλλητα χαρτόνια, τελάρα για καμβά, ειδικά υλικά όπως αυτοκόλλητα PVC, ιδανικά για εκθέσεις φωτογραφίας, ενώ ενσωματώθηκε στις υπηρεσίες της και η επαγγελματική εκτύπωση.Τα τελευταία 28 χρόνια, η Gatsias Art καλύπτει με επιτυχία τις ανάγκες κάθε επαγγελματία στο φωτογραφικό τομέα. Αναλαμβάνοντας τις εκτυπώσεις επαγγελματικών φωτογραφίσεων, η εταιρεία προσφέρει εκτυπώσεις υψηλού επιπέδου, καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις παρουσίασης με μεγάλη αντοχή στο χρόνο, όπως καδράρισμα, τελάρωμα κ.α. Παράλληλα, διαθέτει ένα πολύ μεγάλο αρχείο από αυθεντικούς πίνακες ζωγραφικής γνωστών Ελλήνων και ξένων ζωγράφων, με θεματολογία από τις πόλεις της Ελλάδος και έμφαση στην αθηναϊκή τοπιογραφία, για τους οποίους κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα αναπαραγωγής και εκτύπωσης.

Αναβάθμιση υπηρεσιών εκτύπωσης με την υπογραφή της Epson


Η σταθερά αναπτυσσόμενη πορεία της Gatsias Art οδήγησε στην αύξηση της ζήτησης και της παραγωγής προϊόντων φωτογραφίας και έργων τέχνης. Για την κάλυψη των νέων αναγκών της, η εταιρεία προχώρησε στην αναβάθμιση του προηγούμενου εκτυπωτή Epson Stylus Pro 9900, με τον φωτογραφικό εκτυπωτή μεγάλου format, SureColor SC-P10000, που προσφέρει στον κάτοχο ένα συνδυασμό πλεονεκτημάτων, όπως υψηλή παραγωγικότητα, κορυφαία ποιότητα και ευκολία στη χρήση.

Ο SureColor SC-P10000 είναι σχεδιασμένος για εργαστήρια φωτογραφίας, φωτογραφικά και φωτοτυπικά καταστήματα και εταιρείες που αναζητούν μια λύση υψηλών προδιαγραφών, εσωτερικά. Αυτός ο πρωτοποριακός εκτυπωτής διατίθεται με κεφαλή εκτύπωσης PrecisionCore MicroTFP, προσφέροντας εκπληκτικά αποτελέσματα, για υψηλή παραγωγικότητα και χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Η τεχνολογία τροφοδοσίας μέσων υψηλής ποιότητας, με σταθεροποιητή τροφοδοσίας χαρτιού και σύστημα κυλίνδρων επαγωγικών μέσων, διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του εκτυπωτή, ακόμη και σε λειτουργίες υψηλών απαιτήσεων.

Για την Gatsias Art, η εκτύπωση έργων τέχνης και φωτογραφίας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην επιχείρηση, λόγω της πολυπλοκότητας των χρωμάτων και της απαίτησης για πιστή αναπαράσταση των χρωμάτων. Ο SureColor SC-P10000, που διατίθεται με το νέο σετ μελανιών 10 χρωμάτων της Epson, UltraChrome Pro, δημιουργεί μοναδικά σταθερές εκτυπώσεις, με βαθύ και πλούσιο μαύρο χρώμα, λόγω των Photo και Matte Black μελανιών υψηλής πυκνότητας. Παράλληλα, χάρη στο K4 και στην τεχνολογία σταγονιδίων πολλαπλού μεγέθους (MSDT) επιτυγχάνονται καλύτερες διαβαθμίσεις με μειωμένη εμφάνιση κόκκων, διασφαλίζοντας τη σταθερότητα των χρωμάτων. Συγχρόνως, με το βοηθητικό πρόγραμμα Epson Colour Calibration, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται ακόμη πιο εύκολα την αναπαραγωγή των χρωμάτων τους, στο τελικό αποτέλεσμα εκτύπωσης.

Η αναβάθμιση των υπηρεσιών της Gatsias Art, εξαιτίας του εντυπωσιακού SureColor P10000, ενίσχυσε περαιτέρω τη δυναμική της εταιρείας, βοηθώντας την να αναπαράγει έργα τέχνης και φωτογραφίας για διακοσμήσεις ξενοδοχείων, δημόσιους ή προσωπικούς χώρους, αλλά και μουσεία τέχνης που αναζητούσαν άριστο αποτέλεσμα ποιότητας, ενώ η διανομή πραγματοποιήθηκε σε ολόκληρη την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ιταλία.

Αποκλειστική τεχνολογία μοναδικής ποιότητας


Η εταιρεία Gatsias Art απευθύνθηκε στην εταιρεία FISHEYE LTD, εγκεκριμένο συνεργάτη της Epson στην Ελλάδα, για την αναζήτηση ενός εκτυπωτή μεγάλου format, που θα κάλυπτε τις ανάγκες της και θα πρόσφερε ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στα προϊόντα παραγωγής της.

Η έμπειρη και καταξιωμένη ομάδα της FISHEYE LTD, με περισσότερα από 15 έτη στο χώρο των πωλήσεων και της τεχνικής υποστήριξης, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Gatsias Art, μελετώντας εις βάθος τις ανάγκες της εταιρείας και προσφέροντας της την κατάλληλη λύση για τη μηχανοργάνωση της παραγωγής προϊόντων φωτογραφίας και έργων τέχνης.

Η αξιοπιστία του εκτυπωτή SureColor P10000 αποτέλεσε τη σίγουρη λύση, καθώς ανταποκρινόταν πλήρως σε όλα τα ζητούμενα της παραγωγής, συνδυάζοντας υψηλότερη ταχύτητα εκτύπωσης και εξαιρετική ποιότητα 600 x 600dpi και πάνω.



πηγη:https://www.epson.gr/
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ GATSIAS ART ΕΚΤΥΠΩΝΕΙ ΜΕ EPSON Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαρτίου 28, 2018 Rating: 5 Επαγγελματικές Εκτυπώσεις Gatsias Art με την υπογραφή της Epson Η ελληνική εταιρεία Gatsias Art, με μακρά ιστορία στο χώρο των επαγγελ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: