728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Οι Πιο Ειδυλλιακές Διακοπές Στη Μαγευτική Πάργα Μόνο Στο Bacoli Hotel !!!!!











Η Πάργα φημίζεται ότι αποτελεί τον ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό για ειδυλλιακές διακοπές! Το ξενοδοχείοBacoli βρίσκεται αρκετά κοντά στο κέντρο της Πάργας, αλλά λίγο έξω από τη βουή της πόλης και αποτελεί τη βέλτιστη επιλογή για χαλάρωση και ρομαντικές στιγμές ευτυχίας.

Η ιστορία του ξενοδοχείου ξεκινά από το 1982 , ενώ το 2005 ανακαινίστηκε και ανήκει πλέον στη Β' κατηγορία ξενοδοχείων. Είναι χτισμένο σε μια έκταση 3.000 τετραγωνικών μέτρων, όπου φυτεύτηκε και ευδοκιμεί πλήθος από λεμονιές και πορτοκαλιές, ενώ απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Πάργας.

Το ξενοδοχείο Bacoli διαθέτει συνολικά 50 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 4 μεζονέτων, 3 μπανγκαλόου και ενός οικογενειακού δωματίου. Όλα τα προσφερόμενα δωμάτια είναι εφοδιασμένα με air condition, πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο, δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο και ψυγείο. Επίσης, όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου Bacoli διαθέτουν ευρύχωρα μπαλκόνια ή βεράντες με θέα την πόλη της ξακουστής Πάργας, τους κήπους με τα εσπεριδοειδή δέντρα ή την πισίνα του ίδιου του ξενοδοχείου. Κι όλα αυτά, συνδυασμένα με πλήθος προσφερόμενων υπηρεσιών από το ξενοδοχείο Bacoli.

Έτσι, το Bacoli Hotel αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλους όσους αναζητούν ξεχωριστές διακοπές σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και ειδυλλιακό περιβάλλον. Επισκεφτείτε το ξενοδοχείο Bacoli και θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μοναδικές εξορμήσεις στη φύση και τη γύρω περιοχή, ενώ η ψυχική ξεκούραστη, η γαλήνη και η κατάνυξη, θα κάνουν τις διακοπές σας …αξέχαστες!

Μαγεία, χαλάρωση, ρομαντικό περιβάλλον, συγκλονιστική θέα, συναρπαστικό ηλιοβασίλεμα, πολυτέλεια και εξαίρετη εξυπηρέτηση στο μοναδικά οργανωμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα Bacoli, στη μαγευτική Πάργα … για ονειρεμένες διακοπές!






Οι Πιο Ειδυλλιακές Διακοπές Στη Μαγευτική Πάργα Μόνο Στο Bacoli Hotel !!!!! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 02, 2021 Rating: 5 Η Πάργα φημίζεται ότι αποτελεί τον ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό για ειδυλλιακές διακοπές! Το ξενοδοχείο Bacoli βρίσκεται αρκετά κοντά στο ...

Ετικετες

[bc][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: