728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Απολαύστε διακοπές στην εξωτική Πάργα μόνο Acrothea Hotel!!!




           

 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΓΑΣ

Το ξενοδοχείο “Acrothea Hotel” βρίσκεται στο κέντρο της Πάργας, μόλις 500 μέτρα μετά την είσοδό σας στην πόλη και προσφέρει διαμονή και υπηρεσίες πολυτελείας! Στην καρδιά του υπέροχου ιστορικού κέντρου με τα νεοκλασικά κτίσματα και τα στενά παραδοσιακά καλντερίμια, λίγα μόνο λεπτά με τα πόδια από το Ενετικό Κάστρο, το Λαογραφικό & Εκκλησιαστικό Μουσείο, την πανέμορφη Παραλία του Κρυονερίου με τα γαλαζοπράσινα νερά και μέσα στην αγορά της Πάργας! Παρόλο που βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο στην Πάργα, ένα από τα σημαντικά προνόμιά του είναι η ησυχία που θα απολαύσετε στα δωμάτιά! 


Ένα από τα λίγα ιδιαίτερα ξενοδοχεία στην Πάργα που, όντας χτισμένο αμφιθεατρικά προσφέρει υπέροχη θέα στη θάλασσα του Ιονίου Πελάγους, τους Παξούς, το Ενετικό Κάστρο και φυσικά όλη την πόλη της Πάργας! Είναι ένα συγκρότημα τεσσάρων κτηρίων με μοναδική αρχιτεκτονική, επηρεασμένη από τους νεοκλασικούς ρυθμούς και τα “σημάδια” που άφησαν στην περιοχή του Ιονίου οι Ενετοί και οι Γάλλοι! του!

Η οικογένεια Τσοβίλη που λειτουργεί το κατάλυμα και δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού (εστίαση - διαμονή) από το 1954 φροντίζει με τη ζεστή φιλοξενία της, οι διακοπές σας στην Πάργα να είναι γεμάτες χαλάρωση, ξεγνοιασιά και ποιότητα…! Είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με εκδρομές, τα αξιοθέατα της περιοχής και τις καλύτερες επιλογές για να είναι οι διακοπές σας το δυνατόν καλύτερες!

Ελπίζουμε πως θα έρθετε ως επισκέπτες της Πάργας και θα φύγετε ως αν καλοί φίλοι της οικογενείας και της πόλης μας...
ΠΡΟΣΒΑΣΗ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

Από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του ξενοδοχείου είναι και οι δύο κεντρικές είσοδοι! Από τον κεντρικό δρόμο σταματάτε και αποβιβάζεστε ακριβώς στην είσοδο του ξενοδοχείου, με άμεση πρόσβαση στην αίθουσα υποδοχής ενώ από τη δεύτερη είσοδο και μέσω της κεντρικής σκάλας του ξενοδοχείου, έχετε ιδιαίτερα εύκολη πρόσβαση από τα δωμάτιά σας στο κέντρο της Πάργας!









Απολαύστε διακοπές στην εξωτική Πάργα μόνο Acrothea Hotel!!! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 01, 2021 Rating: 5               ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΓΑΣ Το ξενοδοχείο “ Acrothea Hotel ” βρίσκεται στο κέντρο της Πάργας, μόλις 500 μέτρα μετά την εί...

Ετικετες

[kl][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: