728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ταυτοποιήθηκαν οι τρεις στρατιώτες




Ταυτοποιήθηκαν σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι δράστες του βασανισμού σκύλου, στο φυλάκιο Πληκατίου.

Το σκυλάκι που πετάχθηκε στο γκρεμό επέζησε.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Animal Action Ioannina- Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων ο σκύλος ζει και θα βρεθεί υπό τη φροντίδα εθελοντών του σωματείου Κόνιτσας.

«Ένας παππούς το ταΐζει στο χωριό Πληκάτι, και καμιά φορά πάει και στο στρατόπεδο, αλλά ο παππούς είναι ο μόνος που το πλησιάζει. Κανείς άλλος», αναφέρει ο Σύλλογος. Μάλιστα, αύριο αναμένεται στο σημείο να μεταβούν μέλη του Φιλοζωϊκού σωματείου Κόνιτσας.

Τρεις φαντάροι που υπηρετούσαν στο φυλάκιο φαίνεται ότι οι είναι οι δράστες του βασανισμού. Οι δύο πέταξαν το άτυχο ζώο ενώ ο τρίτος κατέγραφε με κινητό τηλέφωνο.

Οι τρεις ύποπτοι φαίνεται να έχουν απολυθεί σήμερα και να είναι πλέον πολίτες, ενώ το περιστατικό έχει γίνει πριν από μερικούς μήνες.

Από την πρώτη στιγμή που το βίντεο αναρτήθηκε στο Facebook, την έρευνα του διαδικτυακού αδικήματος ανέλαβαν στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη του χρήστη που το ανέβασε.

Ήδη όμως η έρευνα του Γενικού Επιτελείου Στρατού φαίνεται να είχε ταυτοποιήσει τους δράστες. Οι αστυνομικοί περιμένουν την διαβίβαση των στοιχείων των φερόμενων δραστών προκειμένου να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος τους για κακοποίηση, βασανισμό ζώου, βιντεοσκόπηση της πράξης και άλλα αδικήματα.



Ταυτοποιήθηκαν οι τρεις στρατιώτες Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Μαρτίου 26, 2018 Rating: 5 Ταυτοποιήθηκαν σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι δράστες του βασανισμού σκύλου, στο φυλάκιο Πληκατίου. Το σκυλάκι που πετάχθηκε στ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: