728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Aκούστε εδώ τη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Ζαχαριάς στο radio preveza




Για έναν «Δήμο με μεγάλες δυνατότητες και προοπτική, που όμως, αν συνεχίσει έτσι, δεν έχει κανένα μέλλον» μίλησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πάργας Νίκος Ζαχαριάς στη συνέντευξη που παραχώρησε στο radio preveza στον Κώστα Καζαντζίδη.

Τόνισε την αδυναμία της Δημοτικής Αρχής να ανταποκριθεί στις ανάγκες του τόπου, να διαχειριστεί την καθημερινότητα και να επιλύσει τα χρόνια προβλήματα των συνδημοτών μας.

Αντ’ αυτού, αδυνατεί να ολοκληρώσει επιτυχώς τα τεχνικά έργα, που χρονίζουν στο Δήμο Πάργας και είναι αναποτελεσματική στον ολοκληρωμένο σχεδιασμό των μεγάλων έργων πνοής, όπως είναι η μελέτη του Βιολογικού καθαρισμού του Καναλακίου.

Επιπλέον, η οικονομική διαχείριση που ακολουθείται από τη Διοίκηση παρουσιάζει τέτοια αστοχία, ώστε σήμερα να μην υπάρχει εγκεκριμένος προϋπολογισμός και να αυξάνονται τα Δημοτικά τέλη κατά 60%.

Η λύση βρίσκεται στους «ικανούς πολίτες», που αγαπούν τον τόπο τους, τους οποίους και προέτρεψε να μη φοβηθούν και να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους.

Παρακολουθείστε ολόκληρη τη συνέντευξη :

Aκούστε εδώ τη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Ζαχαριάς στο radio preveza Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Μαρτίου 26, 2018 Rating: 5 Για έναν «Δήμο με μεγάλες δυνατότητες και προοπτική, που όμως, αν συνεχίσει έτσι, δεν έχει κανένα μέλλον» μίλησε ο επικεφαλής της μεί...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: