728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Νέα χτυπήματα στο Ζαγόρι... Μπήκαν, έφαγαν κι έφυγαν!




Τρία ακόμη χτυπήμαστα, στη Δόλιανη και την Λεπτοκαρυά Ζαγορίου προστίθενται σε αυτά που είχαν καταγραφεί στην Πέτρα και έχουν αναστατώσει τους κατοίκους. Οι δράστες κινήθηκαν με πανομοιότυπο τρόπο. Μπήκαν από τα παράθυρα, μαγείρεψαν, έφαγαν κι έφυγαν. Σύμφωνα με πληροφορίες σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Ζαγορίου, καθώς φαίνεται ότι έχουν εντοπιστεί ύποπτα ίχνη που μαρτυρούν πιθανότατα τις κινήσεις τους.

Αυτή την φορά οι δράστες μπήκαν στο κοινοτικό καφενείο- ξενώνα στη Δόλιανη. Οι δράστες μπήκαν και πάλι από τα παράθυρα και στη συνέχεια μαγείρεψαν και έφαγαν.

Παραβιασμένα με τον ίδιο τρόπο έχουν βρεθεί και δύο σπίτια στην Λεπτοκαρυά. Οι άγνωστοι παραβίασαν τα παράθυρα και εισήλθαν στο εσωτερικό.

Σε όλες τις περιπτώσεις, όπως και στην Πέτρα όπου σημειώθηκαν περίπου δέκα διαρρήξεις μέσα σε λίγες ώρες, οι δράστες φεύγουν χωρίς να αφαιρέσουν αντικείμενα.

Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη με τις δυνάμεις να έχουν ενισχυθεί στο Ζαγόρι. Όλοι πάντως μιλούν για πρωτόγνωρα περιστατικά στα οποία δεν μπορούν να δώσουν καμία λογική εξήγηση.


Νέα χτυπήματα στο Ζαγόρι... Μπήκαν, έφαγαν κι έφυγαν! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 15, 2018 Rating: 5 Τρία ακόμη χτυπήμαστα, στη Δόλιανη και την Λεπτοκαρυά Ζαγορίου προστίθενται σε αυτά που είχαν καταγραφεί στην Πέτρα και έχουν αναστατώσει...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: