728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Βράβευσε τους άριστους ο Δήμος Ζίτσας




Με την καθιερωμένη τελετή, στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας ο Δήμος Ζίτσας βράβευσε τους αριστούχους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων, τους αποφοίτους των Λυκείων που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς και τους διακριθέντες αθλητές σε πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες.

Την εκδήλωση, άνοιξε με ομιλία της η αρμόδια αντιδήμαρχος για θέματα Παιδείας & Αθλητισμού, Γιαννούλα Γεωργούλη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σκοπό της διοργάνωσης και απευθυνόμενη προς τους βραβευθέντες τόνισε : «Είμαστε σήμερα, όλοι εδώ, για να τιμήσουμε τον ακούραστο αγώνα που κάνατε και κάνετε, με την βοήθεια των καθηγητών σας και τη συμπαράσταση των οικογενειών σας, ώστε να κατακτήσετε μία θέση στην κοινωνία της μόρφωσης. Σε αυτό το ταξίδι να ξέρετε ότι ο Δήμος Ζίτσας θα είναι συνοδοιπόρος σας.

Είναι αλήθεια ότι οι μέρες και οι εποχές που ζούμε είναι πολύ δύσκολες. Η σημερινή κατάσταση που βιώνει η πατρίδα μας, σας δημιουργεί ανασφάλεια για την επαγγελματική σας αποκατάσταση και το εργασιακό σας μέλλον. Όμως δεν πρέπει ούτε να απελπίζεστε, ούτε να εγκαταλείπετε τα όνειρα σας, αλλά σε πείσμα των καιρών να προσπαθείτε για το καλύτερο. Γνωρίζουμε ότι οι νέοι ξέρουν να παλεύουν, ξέρουν από προσπάθειες, υπομονή και επιμονή. Σας συγχαίρουμε έναν – έναν προσωπικά και είμαστε υπερήφανοι για σας. Ζητούμε από όλους σας να είστε οι πρεσβευτές του τόπου μας, του Δήμου Ζίτσας, όπου κι αν βρίσκεστε».

Ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος παίρνοντας το λόγο επεσήμανε τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο αγώνας των μαθητών και των αθλητών για διάκριση. «Είμαι σίγουρος, είπε απευθυνόμενος στους μαθητές, πως η δική σας γενιά θα τα καταφέρει πολύ καλύτερα από τη δική μας και από τις προηγούμενες που μας οδήγησαν στην κατάσταση που βιώνουμε σήμερα. Θα πάτε την κοινωνία ένα βήμα πιο μπροστά». Αναφερόμενος δε, στο μήνυμα που θέλει να περάσει η Δημοτική Αρχή μέσω τέτοιων εκδηλώσεων υπογράμμισε: «Από εμάς η αριστεία θα προβάλλεται. Η βραδιά απόψε ανήκει στα παιδιά, οι επιτυχίες τους τα καθιστούν πρότυπα για τις επόμενες γενιές αλλά και εμάς μας δημιουργούν περισσότερες ευθύνες προκειμένου να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους για να έχουν τις συνθήκες και το περιβάλλον ώστε να μη σταματούν να ονειρεύονται, να αισιοδοξούν και να δημιουργούν καθώς στην εποχή μας είναι οι πιο σκληρά εργαζόμενοι». Κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία στους στόχους τους, Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης χαιρετισμό απεύθυνε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Βασίλης Γαρδίκος που εξήρε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου Ζίτσας για τις επιτυχίες τους επισημαίνοντας πως για να πετύχει αυτό χρειάζεται η προσπάθεια όλων. «Κοινός τόπος, κοινή προσπάθεια από όλους, δεν χωράει αντιπολίτευση στην εκπαίδευση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Υπερήφανη για τις πολλές και σημαντικές διακρίσεις των μαθητών» δήλωσε από την πλευρά της η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χριστίνα Παπαδημητρίου-Θεμελή και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τον αγώνα τους.

Τα βραβεία και τα αναμνηστικά δώρα στους μαθητές και τους αθλητές των σχολείων του Δήμου Ζίτσας που αρίστευσαν και διακρίθηκαν την περασμένη σχολική χρονιά, επέδωσαν, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και Ηπειρώτικα κάλαντα από το Καθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου.



Βράβευσε τους άριστους ο Δήμος Ζίτσας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017 Rating: 5 Με την καθιερωμένη τελετή, στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελεούσας ο Δήμος Ζίτσας βράβευσε τους αριστ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: