728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τα Γιάννινα ταξίδεψαν στην Εσθονία!




Η δυναμική που εμφανίζουν οι αφίξεις τουριστών από τις Bαλτικές χώρες στην Ήπειρο, καθώς επίσης και η έναρξη πτήσεων από την Σουηδία τον Μαΐο του 2018 στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, ήταν η αφορμή για την φιλοξενία δύο Εσθονών δημοσιογράφων, με σκοπό την προβολή της περιοχής στο μεγαλύτερο τουριστικό περιοδικό της χώρας.

Για έξι ημέρες η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Στοκχόλμης, διοργάνωσαν ένα πλήρες ταξίδι εξοικείωσης ( Press Trip ),προκειμένου οι δημοσιογράφοι να γνωρίσουν από κοντά τις ιστορικές, πολιτιστικές και τουριστικές διαδρομές του τόπου μας.

Το πρώτο αφιέρωμα παρουσιάζει τα Γιάννενα,το Νησί και την Δωδώνη.

Επίσης γίνεται εκτενή αναφορά στο Σπήλαιο Περάματος,στο Βυζαντινό Μουσείο,στο Μουσείο Αργυροτεχνίας, στο Μουσείο του Αλή Πασά καθώς και στο Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας του Παύλου Βρέλλη.

Τέλος, είχαν την χαρά να γνωρίσουν πολλούς ντόπιους κατοίκους και μαζί τους να γευθούν τις παραδοσιακές μας συνταγές.

Στα επόμενα τεύχη θα ακολουθήσουν και οι άλλες περιοχές.


Τα Γιάννινα ταξίδεψαν στην Εσθονία! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 22, 2017 Rating: 5 Η δυναμική που εμφανίζουν οι αφίξεις τουριστών από τις Bαλτικές χώρες στην Ήπειρο, καθώς επίσης και η έναρξη πτήσεων από την Σουηδία τον ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: