728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δήμος Δωδώνης.. Γιορτή για τα παιδιά!





Μία όμορφη γιορτή, αφιερωμένη στα παιδιά, οργάνωσαν σήμερα ο Δήμος Δωδώνης και το Πνευματικό Κέντρο Δωδώνης. Για δεύτερη χρονιά, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, τα παιδιά από όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου στόλισαν το δέντρο στο κεντρικό δημαρχείο, στην Αγία Κυριακή.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τα υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Χρήστος Ντακαλέτσης, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και Αντιδήμαρχος Γιώργος Θεοχάρης, οι αντιδήμαρχοι Θωμάς Καραπάνος και Δημήτρης Σπύρου ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Γρηγόρης Γιαννάκης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και δημοτικοί σύμβουλοι.

Τα παιδιά έδωσαν τις ευχές τους και κατέθεσαν τα αιτήματά τους με σημαντικότερο την τοποθέτηση περισσοτέρων παιχνιδιών στους αύλιους χώρους.

Ο Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές μαζί τους και τόνισε το συνεχές και έντονο ενδιαφέρον του Δήμου για την αναβάθμιση όλων των σχολικών μονάδων της περιοχής. Έναν μικρό απολογισμό των δράσεων που έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα η Δημοτική Αρχή έκανε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Θεοχάρης.

Αυτός που αποθεώθηκε από τους μαθητές ήταν ο Άι- Βασίλης! Ο Ηλίας Λαδόπουλος, μέλος του ΔΣ του Πνευματικού Κέντρου, έβαλε την κλασική κόκκινη στολή κι είχε να πει ιστορίες και αστεία με τα παιδιά. Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι ήρθε φορτωμένος με δώρα. Με μέριμνα του Δήμου και του Πνευματικού Κέντρου υπήρχε ένα δώρο για κάθε παιδί..

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τον στολισμό του δέντρου που βρίσκεται στην αυλή του Δημαρχείου.





Δήμος Δωδώνης.. Γιορτή για τα παιδιά! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 20, 2017 Rating: 5 Μία όμορφη γιορτή, αφιερωμένη στα παιδιά, οργάνωσαν σήμερα ο Δήμος Δωδώνης και το Πνευματικό Κέντρο Δωδώνης. Για δεύτερη χρονιά, λίγο ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: