728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και Μαριάννα Βαρδινογιάννη κοντά στα παιδιά

Επίσκεψη πραγματοποίησαν στο «Δημήτρειο» Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλης της «Αποστολής»






Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κύριος Ιερώνυμος και η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, επισκέφτηκαν το «Δημήτρειο» Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών της «Αποστολής» στο Μοσχάτο, ένα όμορφο τριώροφο κτίριο επί της οδού Αγ. Κωνσταντίνου, όπου καθημερινά 60 παιδιά ευπαθών κοινωνικά οικογενειών, ηλικίας 6-12 χρονών, μετά το σχολείο τους σιτίζονται και απασχολούνται σε εκπαιδευτικά, διαδραστικά και δημιουργικά προγράμματα.

Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» Κωνσταντίνος Δήμτσας, η Υπεύθυνη του ΚΔΑΠ Δώρα Βλάχου, τα παιδιά, οι εθελοντές και το προσωπικό του Κέντρου τους υποδέχτηκαν θερμά και τους ευχαρίστησαν από καρδιάς για την επίσκεψή τους, τους πρόσφεραν ένα μικρό μπουκέτο λουλούδια και εν συνεχεία όλοι μαζί πήγαν στην τραπεζαρία του Κέντρου για να γευματίσουν.


Η κυρία Βαρδινογιάννη, που επισκέπτεται για δεύτερη φορά φέτος το «Δημήτρειο» Κέντρο, συγκινημένη από τη θερμή υποδοχή που της επιφυλάξανε αλλά και από τη ζεστασιά και τη θαλπωρή του Κέντρου, δήλωσε:

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και συγκίνηση, που βρίσκομαι ξανά κοντά σας, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, σε αυτό τον πανέμορφο χώρο, όπου με τόση ευαισθησία επιτελείται έργο ανθρωπισμού και πολιτισμού. Θα ήθελα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο, για την τόσο τιμητική υποδοχή και την ευγενική του φιλοξενία. Αυτό το γεύμα αγάπης που βρίσκομαι ανάμεσά σας, στο πλευρό του Μακαριωτάτου, και ξαναβλέπω τα γλυκά σας πρόσωπα και το χαμόγελό σας, είναι για μένα μια από τις πιο όμορφες, ξεχωριστές και συμβολικές στιγμές του χρόνου. Όταν κανείς διαβεί την πόρτα αυτού του Κέντρου, δεν μπορεί παρά να υποκλιθεί μπροστά στο θεάρεστο έργο του Μακαριωτάτου που χαρίζει ελπίδα σε ολόκληρη την κοινωνία μας και να θαυμάσει τη σημαντική προσπάθεια του προσωπικού και των εθελοντών που εργάζονται στο «Δημήτρειο» και γίνονται η ψυχή του καθημερινά. Σας παρακαλώ δεχθείτε τις πιο θερμές μου ευχές για «Καλά Χριστούγεννα» και μια χαρούμενη και δημιουργική Νέα Χρονιά γεμάτη υγεία, ειρήνη και αλληλεγγύη! Χρόνια Πολλά σε όλους! Σας ευχαριστώ!».

Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής»Κωνσταντίνος Δήμτσας υπογράμμισε: «Η συνεχής παρουσία σας κα Βαρδινογιάννη εδώ δηλώνει τη μεγάλη αγάπη και αδυναμία που έχετε στα παιδιά. Το στοργικό σας ενδιαφέρον και την αδιάκοπη προσπάθεια να βρίσκετε χρόνο από τη φορτισμένη με πολλές υποχρεώσεις καθημερινότητα σας για να περάσετε κοντά τους και να τους προσφέρετε μία μεγάλη αγκαλιά. Από τη δική σας στάση παίρνουμε όλοι δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με γνώμονα το παιδί και τη φροντίδα του συνεισφέροντας στον αγώνα κάθε οικογένειας που έχει ανάγκη. Σας ευχαριστούμε θερμά».

Η κυρία Βαρδινογιάννη πρόσφερε δώρα σε όλα τα παιδιά κι εκείνα της πρόσφεραν μια μικρή όμορφη χειροποίητη κούκλα από πηλό που την έφτιαξαν μόνα τους αποκλειστικά για κείνην.







Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και Μαριάννα Βαρδινογιάννη κοντά στα παιδιά Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 06, 2017 Rating: 5 Επίσκεψη πραγματοποίησαν στο «Δημήτρειο» Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλης της «Αποστολής» Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: