728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ισπανία: 10 εκατομμύρια ευρώ στο χριστουγεννιάτικo λαχείο κέρδισαν εργαζόμενοι σε οίκο ευγηρίας




Οι εργαζόμενοι σε έναν οίκο ευγηρίας σε μια ισπανική πόλη, όπου ένας στους πέντε κατοίκους είναι άνεργος, κέρδισαν χθες συνολικά περισσότερα από δέκα εκατομμύρια ευρώ στη χριστουγεννιάτικη λαχειοφόρο αγορά.

Οι 32 εργαζόμενοι στον οίκο «Sagrado Corazon» στην πόλη Κάμπο ντε Κριπτάνα, ντυμένοι με τις λευκές φόρμες εργασίας, γιόρτασαν τραγουδώντας και χορεύοντας, ανοίγοντας μπουκάλια σαμπάνιας έξω από το κτίριο του γηροκομείου, όπως έδειξαν εικόνες της ισπανικής τηλεόρασης.

Ο 54χρονος Χεσούς Μαρτίνεθ, ένας οδηγός φορτηγού που δουλεύει εθελοντικά σε αυτή την μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων, αγόρασε 30 δελτία κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού του στη Γαλικία. Κράτησε δύο για τον εαυτό του, έδωσε από ένα στους δύο αδερφούς του και πούλησε τα υπόλοιπα 26 στο προσωπικό του οίκου ευγηρίας.

Με τα δύο του δελτία θα εισπράξει 800.000 ευρώ, ενώ κάθε ένας από τους δύο αδερφούς του, όπως και κάθε εργαζόμενος του γηροκομείου θα λάβει περίπου 400.000 ευρώ από τα συνολικά κέρδη των 10,4 εκατομμυρίων ευρώ.

«Είμαι χαρούμενος που έφερα τόση χαρά και τόσα χρήματα στη γενέτειρά μου», είπε ο Μαρτίνεθ στη διαδικτυακή εφημερίδα El Espanol .

«Το αξίζουν», τόνισε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης η διευθύντρια του οίκου ευγηρίας Άννα Μαρία Κάμπος. «Είναι εργαζόμενοι που πραγματικά χρειάζονται τα χρήματα», πρόσθεσε.

Ο δήμαρχος της Κάμπο ντε Κριπτάνα, Αντόνιο Λούκας Τόρες δήλωσε «πολύ χαρούμενος, επειδή αυτή η εισροή χρημάτων θα έχει θετικό αντίκτυπο στην οικονομία της πόλης».

Στην άνυδρη επαρχία της Θιουδάδ Ρεάλ, η Κάμπο ντε Κριπτάνα έχει 14.000 κατοίκους και ο δείκτης ανεργίας ανέρχεται σε 19,4%.

Η λαχειοφόρος αγορά El Gordo (Ο Χοντρός) είναι η μεγαλύτερη λαχειοφόρος αγορά του κόσμου, που διεξάγεται αδιάλειπτα από το 1812 και διένειμε φέτος κέρδη ύψους 2,38 δισεκατομμυρίων ευρώ.




Ισπανία: 10 εκατομμύρια ευρώ στο χριστουγεννιάτικo λαχείο κέρδισαν εργαζόμενοι σε οίκο ευγηρίας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Δεκεμβρίου 23, 2017 Rating: 5 Οι εργαζόμενοι σε έναν οίκο ευγηρίας σε μια ισπανική πόλη, όπου ένας στους πέντε κατοίκους είναι άνεργος, κέρδισαν χθες συνολικά περισ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: