728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η εικόνα του εξουθενωμένου πυροσβέστη…



Ξημερώματα στη Βίτσα Ζαγορίου... Ανήμερα Δεκαπενταύγουστου.. Η φωτιά έχει σβήσει όμως δύναμη της Πυροσβεστικής βρίσκεται σε επιφυλακή!

Οι πυροσβέστες έχουν συμπληρώσει 24 ώρες υπηρεσίας... Και βέβαια τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν στα Κύθηρα, στην Πρέβεζα και στην Αλβανία..

Είναι χαρακτηριστική η εικόνα εξουθενωμένου πυροσβέστη που ακουμπά στις ρόδες του πυροσβεστικού οχήματος, για λίγα λεπτά ξεκούρασης.

«Κλείνουμε για λίγο τα μάτια για ανάκτηση δυνάμεων... Είναι άγνωστο που θα βρεθούμε τις επόμενες ώρες» είναι τα χαρακτηριστικά λόγια!

Οι μέρες που διανύουμε είναι εξαιρετικά δύσκολες.. Στην Ήπειρο οι πυρκαγιές ήταν συνεχείς και τα μέτωπα πολλά.. Ευτυχώς οι ζημιές ήταν περιορισμένες.

Οι πυροσβέστες της Ηπείρου όμως, εδώ και ένα εικοσαήμερο περίπου, βρέθηκαν στα περισσότερα πύρινα μέτωπα ανά την Ελλάδα. Χωρίς να πάρουν ανάσα..

Και όπως είναι λογικό, δοκιμάζονται πλέον οι ανθρώπινες αντοχές!



Η εικόνα του εξουθενωμένου πυροσβέστη… Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Αυγούστου 15, 2017 Rating: 5 Ξημερώματα στη Βίτσα Ζαγορίου... Ανήμερα Δεκαπενταύγουστου.. Η φωτιά έχει σβήσει όμως δύναμη της Πυροσβεστικής βρίσκεται σε επιφυλακή! ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: