728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κέρδισαν την πρωτιά… Τρεις έφηβοι έβγαλαν «ασπροπρόσωπα» τα Γιάννινα!



Να λοιπόν που μερικές φορές για να κερδηθούν μεγάλοι διαγωνισμοί και σημαντικά έπαθλα, που δεν απαιτούνται χρήματα... Αρκεί το μεράκι και η συμμετοχή!

Τρεις έφηβοι των Ιωαννίνων, τρεις δεκαεπτάχρονοι μαθητές, οι Αλεξάνδρα Νίκα, Κωνσταντίνος Τάσος και Αποστόλης Ντότης έβαλαν το ταλέντο τους και το μεράκι... Χιλιάδες μικροί και μεγάλοι, κινητοποιήθηκαν συμμετέχοντας στην διαδικτυακή ψηφοφορία που διήρκησε περίπου δύο βδομάδες.

Το αποτέλεσμα ήταν τα Γιάννινα να αναδειχθούν στην πιο νεανική πόλη της Ελλάδας!

Το έπαθλο που έρχεται στην πόλη, χάρη στην προσπάθεια των τριών μαθητών, είναι ένα σύγχρονο ποδηλατικό πάρκο τύπου Pumptrack, που αποτελεί προσφορά της Fanta.

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στους τρεις δημιουργούς του βίντεο που χάρισε στα Γιάννινα την πρώτη θέση και το μεγάλο έπαθλο και στους χιλιάδες που έσπευσαν να στηρίξουν την προσπάθειά τους, ψηφίζοντας, κάνοντας σχόλια και κοινοποιώντας το βίντεο.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/45299-2017-07-15-10-49-30.html
Κέρδισαν την πρωτιά… Τρεις έφηβοι έβγαλαν «ασπροπρόσωπα» τα Γιάννινα! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιουλίου 15, 2017 Rating: 5 Να λοιπόν που μερικές φορές για να κερδηθούν μεγάλοι διαγωνισμοί και σημαντικά έπαθλα, που δεν απαιτούνται χρήματα... Αρκεί το μεράκι και...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: