728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Θα φέρει στην Ήπειρο και φυσικό αέριο από το Ισραήλ!



Ο ΤΑΡ, ο μεγαλύτερος αγωγός φυσικού αερίου που κατασκευάζεται στη χώρα και θα τροφοδοτεί την Ευρώπη, περνάει μια... ανάσα από την Ήπειρο, χωρίς όμως να υπάρξει καμία απολύτως πρόβλεψει για τροφοδοσία της περιοχής!

Η Ήπειρος θα βλέπει τον αγωγό να ακουμπά στην κυριολεξία τα όρια της και να εισέρχεται στην Αλβανία...

Είναι μια θλιβερή πραγματικότητα και αναδεικνύει τις ευθύνες τόσο των πολιτικών ηγεσιών της χώρας όσο και των τοπικών παραγόντων, με ότι μπορεί να συνεπάγεται για την τοπική οικονομία...

Τώρα όμως έρχεται ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος περιχαρής έκανε γνωστό ότι στην Ήπειρο θα φέρει και φυσικό αέριο!

Και μάλιστα από το Ισραήλ!

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ανέφερε ότι είναι σε εξέλιξη συνομιλίες με τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και άλλες χώρες για την επίτευξη συμφωνίας για τη δημιουργία ενός μεγάλου αγωγού φυσικού αερίου που θα ξεκινά από την Κύπρο θα συμπίπτει με τα κοιτάσματα του Ισραήλ και της Αιγύπτου και θα φθάνει μέχρι την Ηγουμενίτσα!!!

Το μόνο που δεν είπε, είναι ποιόν αιώνα θα γίνει...



πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/paraskinio/44133-2017-05-09-07-40-52.html
Θα φέρει στην Ήπειρο και φυσικό αέριο από το Ισραήλ! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαΐου 09, 2017 Rating: 5 Ο ΤΑΡ, ο μεγαλύτερος αγωγός φυσικού αερίου που κατασκευάζεται στη χώρα και θα τροφοδοτεί την Ευρώπη, περνάει μια... ανάσα από την Ήπειρο,...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: