728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πέντε αυτόφωρες συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο



Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις και σχηματισμοί δικογραφιών, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Αναλυτικότερα:

Συνελήφθη, στην Καστροσυκιά Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι μετέφερε με το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητό του, προς το εσωτερικό της χώρας, έναν 24χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας.

Συνελήφθη, στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 53χρονος, βρήκαν στην κατοχή του μία άδεια ικανότητας οδήγησης, η οποία από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ήταν πλαστή.

Συνελήφθη, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ιωαννίνων, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης έξι μηνών, για παραβάσεις του ΚΟΚ.

Συνελήφθη, στους Κωστακιούς Άρτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, ένας 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να ασκεί δραστηριότητα υπαίθριου εμπορίου, διαθέτοντας προς πώληση διάφορα προϊόντα παρεμπορίου, στερούμενος την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, σε βάρος 19χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, εμπλέκεται σε δύο υποθέσεις διαρρήξεων – κλοπών από σπίτια, που έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από 08 έως 27-04-2017, στο Πέτα και στην Ελεούσα Άρτας, απ’ όπου αφαιρέθηκαν χρυσά κοσμήματα.



πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/44135-pente-autofores-silipseis-to-24oro.html
Πέντε αυτόφωρες συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαΐου 09, 2017 Rating: 5 Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις και σχηματισμοί δικογραφιών, για διάφορα ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: