728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η εθνική του Καναδά θα προπονηθεί στην Παμβώτιδα



Την λίμνη των Ιωαννίνων, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, επέλεξε για την προπόνησή της η Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας του Καναδά.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι η ξένη αποστολή θα φτάσει στα Γιάννινα στις 10 Ιουλίου και θα παραμείνει για μία περίπου βδομάδα.

Η ομάδα που θα προπονηθεί στην Παμβώτιδα θα αποτελείται από 23 διεθνείς κωπηλάτες, έξι προπονητές και τρεις γιατρούς- φυσικοθεραπευτές.

Ο υγρός στίβος των Ιωαννίνων, θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους διεθνώς... Πέρασε μία μεγάλη περίοδο απαξίωσης, κυρίως με ευθύνη της ελληνικής πολιτείας που επένδυσε εκατομμύρια στο Σχινιά (ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο) όμως φαίνεται ότι σταδιακά ανακτά το κύρος του.

Καθοριστικής σημασίας βέβαια είναι η διεξαγωγή του πανευρωπαικού πρωταθλήματος το 2019, όπως αποφασίστηκε πρόσφατα, καθώς μπορεί να δώσει μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία στα Γιάννινα.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/diafora/sports/44520-2017-05-30-13-51-50.html
Η εθνική του Καναδά θα προπονηθεί στην Παμβώτιδα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαΐου 30, 2017 Rating: 5 Την λίμνη των Ιωαννίνων, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, επέλεξε για την προπόνησή της η Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας του Καναδά. Έγκυρες πηγ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: