728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η Περιπέτεια στην Πάργα φτάνει στο τέλος της, αυτήν την Παρασκευή το τελευταίο πολυαναμενόμενο επεισόδιο!



Το αγαπημένο site σας, Patatoukos.com, σε συνεργασία με τον διακεκριμένο συγγραφέα James Antoniou, σας παρουσιάζουν την «Περιπέτεια στην Πάργα», μια αστυνομική περιπέτεια μυστηρίου με επίκεντρο την πολυαγαπημένη μας, μαγευτική Πάργα και τους ιδιαίτερα φιλόξενους και γενναίους ανθρώπους της.

Η «Περιπέτεια στην Πάργα» δημοσιεύεται σε συνέχειες ανά εβδομάδα. Πρόκειται για μια λογοτεχνική σειρά μυστηρίου και αγωνίας, η οποία μας κράτησε συντροφιά καθ’ όλη τη διάρκεια του φετινού Χειμώνα και φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της.

Η «Περιπέτεια στην Πάργα» αποτελεί ένα «ζωντανό» έργο, το οποίο διαμορφώνεται ανά επεισόδιο, κάθε Παρασκευή/Σάββατο, και αναμένεται να εκδοθεί αφού ολοκληρωθεί η δημοσίευση όλων των επεισοδίων, δηλαδή το Καλοκαίρι.

Φυσικά, είστε ευπρόσδεκτοι να στείλετε τα σχόλια σας και τη γνώμη σας, ανά πάσα στιγμή, στο patatoykos@gmail.com και με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε και να επηρεάσετε με τα σχόλιά σας αυτά, την συνέχεια της ιστορίας! Παρακάτω, σας παραθέτουμε τους συνδέσμους όλων των επεισοδίων που έχουν ήδη δημοσιευτεί, αποκλειστικά, στο e-Λογοτεχνία του Patatoukos.com




Όλα τα επεισόδια της λογοτεχνικής σειράς "Περιπέτεια στην Πάργα" του James Antoniou



Η Περιπέτεια στην Πάργα φτάνει στο τέλος της, αυτήν την Παρασκευή το τελευταίο πολυαναμενόμενο επεισόδιο! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Απριλίου 27, 2017 Rating: 5 Το αγαπημένο site σας, Patatoukos.com, σε συνεργασία με τον διακεκριμένο συγγραφέα James Antoniou, σας παρουσιάζουν την «Περιπέτεια στ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: