728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σε επιφυλακή οι αρχές για την δίοδο του Ιονίου



Σε επιφυλακή τίθενται οι αρχές, κυρίως οι λιμενικές, καθώς η βελτίωση του καιρού φαίνεται ότι ανοίγει και πάλι την δίοδο του Ιονίου. Τον θαλάσσιο δρόμο δηλαδή, μέσω του οποίου πρόσφυγες και μετανάστες επιδιώκουν να διαφύγουν στην Ιταλία.

Το τελευταίο περιστατικό με το ιστιοπλοικό στην Πάργα, δείχνει ότι οι σύγχρονοι δουλέμποροι έπιασαν δουλειά και ξεκίνησαν τις μετακινήσεις προσφύγων από διάφορα σημεία της χώρας.

Οι 92 πρόσφυγες είχαν φτάσει στην παραλία Αϊ-Γιαννάκη στο Μαργαρίτη Θεσπρωτίας με μίνι μπας και προέρχονταν από την Αθήνα και άλλες περιοχές της Αττικής. Οπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για οικογένειες, καθώς ανάμεσά τους ήταν 20 γυναίκες και 30 παιδιά.

Οι πρόσφυγες υπέδειξαν τέσσερα άτομα ως διακινητές. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο ομοεθνείς τους και δύο Ρώσους υπηκόους, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί πώς βρέθηκε στην κατοχή τους το ιστιοφόρο, το οποίο φέρει σημαία Μάλτας. Η έρευνα συνεχίζεται για να διακριβωθεί αν το σκάφος είχε κλαπεί ή είχε μισθωθεί και από ποιον, καθώς επίσης και αν υπάρχουν άλλα μέλη του κυκλώματος που ενέχονται στη διακίνηση.



πηγη: http://www.epiruspost.gr/ipiros/preveza/43906-2017-04-24-17-12-57.html
Σε επιφυλακή οι αρχές για την δίοδο του Ιονίου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Απριλίου 25, 2017 Rating: 5 Σε επιφυλακή τίθενται οι αρχές, κυρίως οι λιμενικές, καθώς η βελτίωση του καιρού φαίνεται ότι ανοίγει και πάλι την δίοδο του Ιονίου. Τον ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: