728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η Πάργα, ζητά τα αυτονόητα...



ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΈΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΎ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΠΆΡΓΑΣ 



Το ξεχαρβάλωμα των υπηρεσιών της Πάργας συνεχίζεται μεθοδικά και με αμείωτο ρυθμό από τους ιθύνοντες της Κυβέρνησης… Λίγο πριν το καλοκαίρι του 2015 μείωσαν το ωράριο λειτουργίας του Κέντρου Υγείας της περιοχής και μάλιστα πριν την έναρξη της τουριστικής σεζόν -όταν δηλαδή η Πάργα σφύζει από τουρίστες και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά τα στοιχεία του ΕΟΤ που την φέρνει πρώτη κάθε χρόνο σε πληρότητα τουριστών σε ολόκληρη την χώρα- αφήνοντας τους κατοίκους της αλλά και τους διερχόμενους στο έλος του θεού από άποψης ατυχήματος ή ασθένειας.

 Σήμερα την καταδικάζουν να μην έχει ούτε αστυνόμευση! Το σχέδιο της πρώτης φοράς αριστεράς προβλέπει ένα Τμήμα σε κάθε Καλλικρατικό Δήμο και συγκεκριμένα το Αστυνομικό Τμήμα Πρέβεζας, Ζηρού και Πάργας με έδρα το Καναλάκι. 

Στην Πάργα, δηλαδή θα λειτουργεί αστυνομικός σταθμός κατά τη θερινή περίοδο όταν ο μόνιμος πληθυσμός της περιοχής αγγίζει τους 6.000 κατοίκους, ο οποίος δε κατά τους θερινούς μήνες ξεπερνά τους 30.000! Έτσι λοιπόν σαν να μην έφταναν τα παραπάνω τώρα έρχεται να προστεθεί ακόμη ένα πρόβλημα στους κατοίκους αυτό της ανασφάλειας, αφήνοντας αυτούς και τις περιουσίες τους ανυπεράσπιστους στις διαθέσεις κακοποιών στοιχείων. Την ίδια ώρα η κάθε λογής παραβατικότητα θα ενταθεί, λόγω της αδυναμίας αμέσου δράσεως της Αστυνομίας. 

Είναι σημαντικό εδώ να αναφερθεί ότι ένα μεγάλο ποσοστό των κατοίκων των χωριών της περιοχής μας είναι ηλικιωμένα άτομα, τα οποία όντας ανήμπορα να αντιδράσουν και αποτελούν εύκολο στόχο εγκληματικών ενεργειών (κλοπές, απάτες κτλ). Αυτό, σε συνδυασμό με το προηγούμενο επιχείρημα της καθυστερημένης αστυνομικής επέμβασης λόγω αποστάσεων, θα τους αφήσει έρμαια στις ορέξεις κακοποιών στοιχείων.

 Επιπλέον θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην Πάργα λειτουργούν υποκατάστηματα Τραπεζών όπως ΕΤΕ , Πειραιώς και των ΕΛ.ΤΑ.-Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, το οποίο εξυπηρετεί και τα γύρω χωριά διακινώντας μεγάλα χρηματικά ποσά (διανομή συντάξεων κλπ.) καθώς και δύο ΑΤΜ Πειραιώς και Aplha Bank. Στην ευρύτερη περιοχή επίσης λειτουργούν και πρατήρια υγρών καυσίμων, πρακτορεία ΠΡΟ.ΠΟ.

 Πέραν των ανωτέρω, σε περίπτωση κλεισίματος του Τμήματος, σημαντική θα είναι και η υποβάθμιση της εξυπηρέτησης των πολιτών στο γραφειοκρατικό κομμάτι των αρμοδιοτήτων της ΕΛ.ΑΣ. (έκδοση ταυτοτήτων, έκδοση αδειών όπλων, θεωρήσεις κτλ.), για τις οποίες θα απαιτείται πλέον η μετάβαση τους στις υπηρεσίες Καναλακίου, αυξάνοντας την ταλαιπωρία τους, τα έξοδα και το χρόνο διεκπεραίωσης.

 Ο πρόεδρος
  Γκίνης Δημήτριος


Ο γραμματέας 
 Αβραάμ Ευθυμιαδης


πηγη: http://www.tomistinenimerosi.gr/2015/12/h-parga-zhta-ta-autonohta.html
Η Πάργα, ζητά τα αυτονόητα... Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24, 2016 Rating: 5 ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΈΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΎ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΠΆΡΓΑΣ  Το ξεχαρβάλωμα των υπηρεσιών της Πάργας συνεχίζεται μεθοδικά και με αμείωτο ρυθμό από τ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: