728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Υψηλές επιδόσεις από τους μαθητές των Ιωαννίνων! Εισάγονται 1.190... Θρίαμβος για τα εσπερινά ΕΠΑΛ!



Υψηλές επιδόσεις για μία ακόμη χρονιά κατέγραψαν οι απόφοιτοι των Λυκείων του Νομού Ιωαννίνων. Η συντριπτική πλειοψηφία πέτυχε την εισαγωγή της στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που άγγιξαν το άριστα!

Ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μιχάλης Ράπτης συνεχάρη όλους τους μαθητές για την προσπάθεια που έκαναν και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.

Από την πρώτη ανάλυση των στοιχείων, προκύπτει ότι είναι υψηλός και ο αριθμός αυτών που κατάφεραν να περάσουν στην σχολή πρώτης προτίμησης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο κ. Ράπτης, από τους 1360 υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων, πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ οι 1.190. Πρόκειται για ένα ποσοστό υψηλό, που ξεπερνά το μέσο όρο της χώρας.

Οι 280 απ' αυτούς θα σπουδάσουν σε διάφορες Σχολές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων!!

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων παραμένει βασική επιλογή όχι μόνο για μαθητές της περιοχής αλλά και άλλων περιοχών της χώρας, αφού θεωρείται ένα από τα κορυφαία στην Ελλάδα, με ορισμένες από τις Σχολές του μάλιστα, να παρουσιάζουν ιδιαίτερα υψηλές βάσεις εισαγωγής!

Φέτος αξιοσημείωτη είναι η επιτυχία που καταγράφεται στα εσπερινά ΕΠΑΛ! Από τους 150 υποψηφίους πέρασαν οι 64 και μάλιστα σε καλές σχολές, ενώ ξεχωρίζει η περίπτωση του 2ου Εσπερινού ΕΠΑΛ, όπου από τους 13 υποψηφίους κατάφεραν να πετύχουν οι 11!!

Η υψηλότερη βαθμολογία στο Νομό Ιωαννίνων -19.534- είναι της Ηρώς Σιόντη, που αποφοίτησε από το 7ο Λύκειο και εισάγεται πρώτη στην Ιατρική.



πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/39813-1-190.html
Υψηλές επιδόσεις από τους μαθητές των Ιωαννίνων! Εισάγονται 1.190... Θρίαμβος για τα εσπερινά ΕΠΑΛ! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2016 Rating: 5 Υψηλές επιδόσεις για μία ακόμη χρονιά κατέγραψαν οι απόφοιτοι των Λυκείων του Νομού Ιωαννίνων. Η συντριπτική πλειοψηφία πέτυχε την εισαγω...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: