728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αύξηση στη χρήση του Mobile Internet στην Ευρώπη



Τι δείχνει έρευνα που παρουσιάστηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

 


Αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με την ψηφιακή επικοινωνία περιλαμβάνουν τα αποτελέσματα έρευνας στην Ευρώπη, τα οποία δημοσιεύτηκαν στα τέλη Μαΐου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Συγκεκριμένα, η μελέτη σε όλα τα κράτη-μέλη έδειξε πως η χρήση του Mobile Internet αυξήθηκε σημαντικά με το 69% των νοικοκυριών να έχουν τουλάχιστον ένα μέλος με πρόσβαση στο Mobile Internet σήμερα. Έχουμε δηλαδή να κάνουμε με μία αύξηση 21 μονάδων σε σχέση με το 2014! Η ανάπτυξη αυτή της επικοινωνιακής δραστηριότητας συνδέεται άμεσα με τη ραγδαία εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιακών δικτύων.

Πιο αναλυτικά η έρευνα έδειξε ότι:
Το κοινό προτιμά την επικοινωνία μέσω κλήσεων από κινητά τηλέφωνα (9 στους δέκα συμμετέχοντες)
Το 75% χρησιμοποιεί μηνύματα SMS, το 69% e-mails, το 67% κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα και το 53% εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων
Στην καθημερινή τους ζωή, οι ερωτηθέντες θεωρούν ότι η κινητή τηλεφωνία είναι πιο σημαντική (74%) από το Mobile Internet (34%) και από τη σταθερή τηλεφωνία (32%).
Το Mobile Internet πάντως διεισδύει στο ηλικιακό γκρουπ 15-24 ετών ως η δεύτερη σημαντικότερη υπηρεσία επικοινωνίας μετά την κινητή τηλεφωνία, την ώρα που για ανθρώπους άνω των 55 ετών έρχεται στην έκτη θέση της ίδιας λίστας.

Η έρευνα καλύπτει όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διεξήχθη από 17 έως 26 Οκτωβρίου 2015 και πήραν μέρος 27.822 Ευρωπαίοι πολίτες.

Όσον αφορά τις παροχές στην Ελλάδα, η Vodafone προσφέρει σήμερα διπλάσια κάλυψη 4G/4G+ και διπλάσιες ταχύτητες Mobile Internet και διασφαλίζει σε ιδιώτες και επαγγελματίες καλύτερο σήμα και πιο γρήγορο Internet σε περισσότερα σημεία από ποτέ. Επιπλέον, στο θέμα της κάλυψης η εταιρεία εγγυάται για το δίκτυό της και μάλιστα προσφέρει στους συνδρομητές τη δυνατότητα να αποζημιωθούν αν τύχει να έχουν μια μη ικανοποιητική εμπειρία Internet ή ομιλίας σε 3 πολύ απλά βήματα μέσα από την εφαρμογή My Vodafone. Μέσω μιας πρωτοποριακής υπηρεσίας, ακόμη και αν τύχει να αντιμετωπίσουν οι συνδρομητές οποιοδήποτε θέμα, η Vodafone τους αποζημιώνει με 300ΜΒ ή/και 60 λεπτά χρόνο ομιλίας προς όλους!
 
 
πηγη: http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/2235361/diakopes-me-simmacho-to-diktio-tis-vodafone
Αύξηση στη χρήση του Mobile Internet στην Ευρώπη Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Ιουλίου 03, 2016 Rating: 5 Τι δείχνει έρευνα που παρουσιάστηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή   Αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με την ψηφιακή επικοινωνία περι...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: