728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μια ακόμη χελώνα καρέτα-καρέτα ξεβράστηκε νεκρή στην Κυανή Ακτή Πρέβεζας



Μια ακόμη θαλάσσια χελώνα του προστατευόμενου κατά τα άλλα είδους καρέτα-καρέτα ξεβράστηκε νεκρή σήμερα το πρωί στην Κυανή Ακτή Πρέβεζας.
Πρόκειται για μια μεγάλη χελώνα, το βάρος της οποίας ξεπερνά τα 150 κιλά και η οποία κατά πάσα πιθανότητα χτυπήθηκε στο κεφάλι από προπέλα σκάφους.
Στην περιοχή μας έχουν καταγραφεί αρκετά τέτοια περιστατικά, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έχουν βρεθεί και χελώνες χτυπημένες από ψαράδες, καθώς αυτές κάνουν μεγάλες ζημιές στα δίχτυα.
Η μάχη για την ισορροπία της φύσης όμως δεν τελειώνει ποτέ, αφού η παρουσία του είδους της θαλάσσιας αυτής χελώνας στην περιοχή μας έχει αυξηθεί θεαματικά.
Ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο, το οποίο κατέγραψε το περιστατικό και αύριο δευτέρα η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Πρέβεζας θα παραλάβει τη νεκρή χελώνα.








πηγη:http://prevezaposto.gr/archives/29095

Μια ακόμη χελώνα καρέτα-καρέτα ξεβράστηκε νεκρή στην Κυανή Ακτή Πρέβεζας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Ιουλίου 10, 2016 Rating: 5 Μια ακόμη θαλάσσια χελώνα του προστατευόμενου κατά τα άλλα είδους καρέτα-καρέτα ξεβράστηκε νεκρή σήμερα το πρωί στην Κυανή Ακτή Πρέβεζας...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: