728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πάργα:Η Δύναμη του Εθελοντισμού κάνει καλύτερο τον κόσμο και την κοινωνία μας



Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η πολύτιμη, ανιδιοτελής βοήθεια του φίλτατου Σταύρου Δημητρίου, ο οποίος από καιρό τώρα έχει αναλάβει το βάψιμο των Ιερών Ναών στην Πάργα εθελοντικά. Πολλά συγχαρητήρια και τις θερμότερες ευχές εκλαμβάνει ο Παργινός φίλος μας, από τους Πρεσβύτερους, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας στην Πάργα.

Σε μια περίοδο κρίσης, όχι μόνον οικονομικής, αλλά και κοινωνικής, τέτοια λαμπρά παραδείγματα θα πρέπει να στηρίζονται, να προβάλλονται και να αποτελούν δράσεις ευαισθητοποίησης και των υπολοίπων μελών της κοινωνίας μας, καθώς μόνον με την εθελοντική συμμετοχή όλων μας θα μπορέσει να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος και μόνον με την κοινωνική αλληλεγγύη θα μπορέσουμε να βγούμε από την κρίση ανέπαφοι και δυνατοί.

Μπράβο Σταύρο!





Πάργα:Η Δύναμη του Εθελοντισμού κάνει καλύτερο τον κόσμο και την κοινωνία μας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουλίου 25, 2016 Rating: 5 Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η πολύτιμη, ανιδιοτελής βοήθεια του φίλτατου Σταύρου Δημητρίου, ο οποίος από καιρό τώρα έχει αναλάβει το ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: