728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο Παργινός Γιώργος Μποζούρης : Ένας ασυμβίβαστος καλλιτέχνης






Ο Γιώργος Μποζούρης είναι ένας ανήσυχος νέος που ασχολείται με πολλές μορφές τέχνης.Ο ίδιος στη συνέντευξη που μας παραχώρησε έκανε λόγο για τη μεγάλη του επιτυχία στο μουσικό κομμάτι αλλά και για τη νέα του απασχόληση στο κομμάτι της φωτογραφίας που βρήκε εξίσου ιδιαίτερη απήχηση.


“The Interview”


Πόσο καιρό ασχολείσαι με το κομμάτι της φωτογραφίας;



Δεν ασχολούμαι αρκετό καιρό με αυτό το κομμάτι.Ξεκίνησα φωτογραφίζοντας τον αγαπημένο μου σκύλο αλλά τα τελευταία δύο χρόνια έχω εισέλθει πιο δυναμικά στον χώρο.


Έχεις σπουδάσει κάτι σχετικό με τη φωτογραφία ή η εμπειρία σου σε κατέστησε πιο εξιδεικευμένο σε αυτή την τέχνη;


Η αλήθεια είναι πως δεν έχω σπουδάσει κάτι πάνω σε αυτό.Μόνος μου,όμως,ξεκίνησα να διαβάζω σχετικά βιβλία και με πολλή εξάσκηση κατάφερα ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα.Βέβαια πάντα ψάχνω ειδικά σεμινάρια,γιατί ό,τι περισσότερο μαθαίνεις πάντα είναι καλό.


Πώς προέκυψε η συνεργασία σου με το ‘The Very Special You”;


Το “The Very Special You” είναι ένα πολύ δυνατό project που μπήκε στη ζωή μου μετά την πρόταση που μου έκανε ο εμπνευστής της ιδέας αφου προηγουμένως είχε δει τη δουλειά που εγώ “αποτύπωνα” στις φωτογραφίες μου στο Instagram,κυρίως.


Έχεις κάνει εκπληκτική δουλειά με τα προφιλ @streets_in_Athens και @streets_in_Greece που διευθύνεις στο Instagram.Σε αυτή σου την προσπάθεια είσαι μόνος σου ή έχεις και άλλους φωτογράφους που στελεχώνουν αυτή σου την προσπάθεια;


Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!Τα εν λόγω projects αποτελούσαν μια ιδέα που με βασάνιζε καιρό.Μόνος μου σίγουρα δε θα μπορούσα να τρέχω όλες αυτές τισ φωτογραφίες που ανεβαίνουν καθημερινά,αλλά έχοντας στο πλευρό μου μια ομάδα εξαίρετων φωτογράφων,οι οποίοι είναι για το @streets_in_Athens o @konstantinos_fountoulis, o @forbidden_designs και ο @kostisg ενώ για το @streets_in_Greece η @annatseros.Να προσθέσω στο σημείο αυτό πως πρόσφατα έγινα Admin στο @ig_streets που είναι παγκόσμιο project.
                                                





Έχεις πάρει μέρος ποτέ σε κάποιο διαγωνισμό φωτογραφίας ή είναι κατά της ιδιοσυγκρασίας σου ;


Βασικά ουτέ το ένα ούτε το άλλο,μιας και δεν με τρελλαίνει τόσο η ιδέα στο να συμμετάσχω σε ένα διαγωνισμό αλλά δεν έχω βρει και κάτι τόσο ιδιαίτερο που να με κάνει να θέλω να πάρω μέρος.


Τί αρέσκεσαι στο να φωτογραφίζεις περισσότερο;


Είμαι πολύ φαν της street φωτογραφίας.Μου αρέσει να φωτογραφίζω δρόμους,ανθρώπους,ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Θέλω να εμφυσήσω στον κόσμο να δει την Αθήνα μέσα από μια πιο ωραιοποιημένη οπτική,ρομαντική θα έλεγε κανείς και απλά ελπίζω στο να έχω ανταπόκριση και απήχηση στο εγχείρημα μου αυτό.


Είσαι υπερ ή κατά στο γεγονός πως πολλά άτομα στις μέρες μας δηλώνουν φωτογράφοι επειδή έτυχε να έχουν μια καλή φωτογραφική μηχανή ή ένα καλό κινητό και καλά φίλτρα επεξεργασίας;


Θεωρώ πως γενικά αυτό το σκεπτικό που επικρατεί απο πολλούς στις μέρες μας είναι κάπως άσχημο.Να δηλώνεις,δηλαδή,κάτι που δεν είσαι!Εγώ δε δήλωσα ποτέ μου φωτογράφος,μιας και το μόνο που κάνω είναι το hobby μου ασχολία κάποιες ώρες τις ημέρας.


Ξέρουμε πως είσαι και DJ.Τι είδος μουσικής σου αρέσει να παίζεις συνήθως;Γράφεις και δικά σου κομμάτια ;


Αυτή είναι η βασική μου δουλειά.Παίζω κυρίως Deep House και Techno,αλλά ενίοτε μου αρέσει και το Funk & Acd Jazz.Γράφω και δικά μου κομμάτια έχοντας και κάποια release σε labels από Βερολίνο,Αγγλία κτλ και είναι κατά βάση με ηλεκτρονικό ήχο.


Σε ποια μαγαζιά έχεις παίξει μουσική;


Dybbuk,Room 22,Couleur Locale,,Pop up,Galaxy Bar Hilton,Dot Athens,Terraza Club και σε πολλά ακόμη.


Πώς βλέπεις τον εαυτό σου σε λίγα χρόνια;


Δεν το πολυσκέφτομαι αυτό, γιατί με αγχώνει.Με σιγουριά μπόρω να σου πω πως θα είμαι με μία κάμερα στο χέρι και θα εκνευρίζω τον κόσμο στους δρόμους (αχχαχαχ)


Τι εύχεσαι στο Athens Vibe;


Να συνεχίσετε δυναμικά αυτό που κάνετε και να αναδεικνύεται νέους ανθρώπους με ταλέντο και ξεχωριστά πράγματα όπως ξέρετε και κάνετε τόσο καιρό.Καλό Καλοκαίρι!
                                                
                                             

Ο Παργινός Γιώργος Μποζούρης : Ένας ασυμβίβαστος καλλιτέχνης Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Ιουλίου 24, 2016 Rating: 5 Ο Γιώργος Μποζούρης είναι ένας ανήσυχος νέος που ασχολείται με πολλές μορφές τέχνης.Ο ίδιος στη συνέντευξη που μας παραχώρησε έκανε λ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: