728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Α.Γ.Σ. Ερμής Πάργας: Διεθνές Τουρνουά "Κανάρης 2016"



Μετά τις δύο επιτυχημένες διοργανώσεις ο Α.Γ.Σ. Ερμής Πάργας με έγκριση της Αθλητικής Ομοσπονδίας Tekwon-Do Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε.) σας προσκαλεί στο Διεθνές Ανοιχτό Τουρνουά Αγώνων Επίδειξης "ΚΑΝΑΡΗΣ 2016" στην πόλη της Πάργας την Κυριακή 18 Ιουνίου 2016.

Δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά έχουν όλοι οι αθλητές-αθλήτριες που ανήκουν στις ηλικιακές κατηγορίες Παμπαίδων/Παγκορασίδων (2006-2011), Παίδων/Κορασίδων (2002-2005), Εφήβων/Νεανίδων (1998-2001) και Ανδρών/Γυναικών (αν δεν έχουν καλύψει το 39ο έτος της ηλικίας τους). Όλοι οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε τετράδες έτσι ώστε να συμμετέχουν την απονομή. Ωστόσο, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι κατηγορίες των Εφήβων/Νεανίδων - Ανδρών/Γυναικών θα πραγματοποιηθούν ως αγώνες επίδειξης. Είναι μια πρωτοβουλία του διοργανωτή κου. Πλασκασοβίτη Πέτρου αφού δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να αγωνιστούν με αθλητές διαφορετικών κιλών αλλά και την δυνατότητα να παίξουν περισσότερους από 2-3 αγώνες.


Παρόλα αυτά φετινή καινοτομία του τουρνουά είναι η συμμετοχή αθλητών από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα ο κος. Πλασκασοβίτης προσκάλεσε συλλόγους από την Ιταλία και την Αλβανία.

Παρακάτω θα βρείτε τα απαραίτητα επισυναπτόμενα αρχεία.
Προκήρυξη
Τιμοκατάλογος Ξενοδοχείων
Δήλωση Συμμετοχής Ανδρών/Γυναικών-Εφήβων/Νεανίδων
Δήλωση Συμμετοχής Παίδων
Δήλωση Συμμετοχής Κορασίδων
Δήλωση Συμμετοχής Παμπαίδων
Δήλωση Συμμετοχής Παγκορασίδων
Α.Γ.Σ. Ερμής Πάργας: Διεθνές Τουρνουά "Κανάρης 2016" Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαΐου 10, 2016 Rating: 5 Μετά τις δύο επιτυχημένες διοργανώσεις ο Α.Γ.Σ. Ερμής Πάργας με έγκριση της Αθλητικής Ομοσπονδίας Tekwon-Do Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε.) σας πρ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: