728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-Ανατροπή στις έρευνες για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας του 26χρονου Αλβανού

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη της κτηνοτροφικής μονάδας και τον γιο του-Βρήκαν στο σπίτι τους ολόκληρο οπλοστάσιο!!!




Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας του 26χρονου Αλβανού στη θέση «Ποταμιά» στη Γλυκή Παραμυθιάς, το πτώμα του οποίου βρέθηκε ακέφαλο κοντά σε μαντρί όπου εργαζόταν, τους τελευταίους 2 μήνες.Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη της κτηνοτροφικής μονάδας στην οποία εργάζονταν ο άτυχος Αλβανός,καθώς επίσης και τον γιο του.Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate,σε έρευνα που πραγματοποίησαν το απόγευμα οι αστυνομικοί,στο σπίτι τους που βρίσκεται στο Καρβουνάρι Θεσπρωτίας,βρέθηκαν δυο όπλα Καλάσνικοφ, πιστόλια τοκάρεφ,180 σφαίρες και εννέα(9)γεμιστήρες!Η έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται.

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-Ανατροπή στις έρευνες για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας του 26χρονου Αλβανού Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαΐου 10, 2016 Rating: 5 Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη της κτηνοτροφικής μονάδας και τον γιο του-Βρήκαν στο σπίτι τους ολόκληρο οπλοστάσιο!!! Σ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: