728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ξεκινά η συγκέντρωση τροφίμων και διάφορων ειδών από τον Δήμο Πρέβεζας για τους πρόσφυγες



Δεν φαίνεται να είναι μακριά η μέρα όπου και στην Πρέβεζα θα φτάσουν οι πρόσφυγες.

Στην Κόνιτσα οι πρώτοι φθάνουν την Παρασκευή ενώ ξεκίνησαν να ετοιμάζονται οι χώροι στην Κατσικά στα Γιάννενα και άμεσα το πρώην στρατόπεδο στην Φιλιππιάδα.

Για την περιοχή του Δήμου Πρέβεζας, μετά την επίσκεψη του στρατού στην περιοχή του Λουτρού, ο χώρος κρίθηκε ακατάλληλος, πλην όμως φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η αναζήτηση νέου.

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό που πρόκειται να διαμορφωθεί στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, ο Δήμος Πρέβεζας ξεκινά τη συγκέντρωση βασικών ειδών εκφράζοντας την αλληλεγγύη του στο δράμα των προσφύγων.

Έτσι από την Τρίτη 15 Μαρτίου θα υπάρχει στο χώρο του τμήματος Πρόνοιας & κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Πρέβεζας (Πρώην Λαϊκή Αγορά) καλάθι όπου θα συγκεντρώνονται βασικά είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα μακράς διάρκειας (που δεν χρειάζονται ψυγείο), είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής, παιδικές τροφές (γάλα μακράς διάρκειας, μπισκότα, κρουασάν), παιδικές και βρεφικές πάνες (pampers) εμφιαλωμένα νερά και απολυμαντικά.

Αναλυτικότερα υπάρχει μεγάλη ανάγκη για τα είδη: Χυμούς ατομικούς, Κρουασάν, Μπισκότα (το δυνατό μικρές συσκευασίες), Χαρτιά υγείας *, Μωρομάντηλα *, Πάμπερς (νο 1 και νο 2) *, Κουταλάκια και πιρούνια μιας χρήσης, Κονσέρβες (ανοιγόμενες, ατομικές - οχι χοιρινό), Σακκούλες Απορριμμάτων μαύρες, Καραμέλες, Παιχνίδια, Πλαστικά μπολ φαγητού μικρά *, Γαλατα παιδικά και βρεφικά, Οδοντόβουρτσες *, Οδοντόκρεμες *, Ξυραφάκια *, Φελιζόλ ποτήρια, Μπιμπερό *, Πιπίλες *, Παπούτσια αθλητικά όλα τα είδη (γυναικεία, ανδρικά, παιδικά) σε καλή κατάσταση , Πλαστικές σακκούλες τύπου σούπερ μάρκετ *, Μπουφάν: ανδρικά παιδικά γυναικεία, Σαπούνια, Σαμπουάν , Υποστρώματα *, Αναπηρικά αμαξίδια, Καρότσια βρεφών *

(Τα είδη με το αστεράκι δεξιά είναι αυτά που συνήθως τελειώνουν άμεσα)

Ξεκινά η συγκέντρωση τροφίμων και διάφορων ειδών από τον Δήμο Πρέβεζας για τους πρόσφυγες Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαρτίου 11, 2016 Rating: 5 Δεν φαίνεται να είναι μακριά η μέρα όπου και στην Πρέβεζα θα φτάσουν οι πρόσφυγες. Στην Κόνιτσα οι πρώτοι φθάνουν την Παρασκευή ενώ ξεκ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: