728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Διαβητολογικό - Παθολογικό ιατρείο κάθε Τετάρτη στα γραφεία του ΠΕΔΥ στην Πρέβεζα

Άμεσα δωρεάν τεστ παπ σε όλες τις γυναίκες


Σημαντικές παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν τις δωρεάν παροχές υγεία στο Νομό Πρέβεζας θα γίνουν πράξη μέσω του παραρτήματος του ΠΕΔΥ.


Με την πολύτιμη συμβολή του αναπληρωτή υπευθύνου του παραρτήματος Θεόδωρου Γιακουμάτου έγινε πράξη η λειτουργία του Διαβητολογικού- Παθολογικού ιατρείου κάθε Τετάρτη στα γραφεία του ΠΕΔΥ (στο κτίριο του πρώην ΙΚΑ στην οδό Σελευκείας) ενώ πήρε το "πράσινο φως" από την 6η ΔΥΠΕ και άμεσα θα ξεκινήσει η δωρεάν διενέργεια τεστ παπ σε όλες τις γυναίκες.

Τα δείγματα θα στέλνονται στο εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων κι έτσι θα υπάρχουν τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα αποτελέσματα.

Στη μονάδα ΠΕΔΥ εξάλλου λειτουργεί εδώ και καιρό τμήμα εμβολιασμών για τα παιδιά ενώ ειδικότητες γιατρών (παιδίατρος, οφθαλμίατρος, καρδιολόγος, οδοντίατρος κλπ) παρέχουν τις πληροφορίες τους στους πολίτες της περιοχής μέσω πρωινών ιατρείων.

Διαβητολογικό - Παθολογικό ιατρείο κάθε Τετάρτη στα γραφεία του ΠΕΔΥ στην Πρέβεζα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2016 Rating: 5 Άμεσα δωρεάν τεστ παπ σε όλες τις γυναίκες Σημαντικές παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν τις δωρεάν παροχές υγεία στο Νομό Πρέβεζας θα γίνου...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: