ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

[ΗΠΕΙΡΟΣ]Εννέα μαθήτριες του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων, κούρεψαν τα μαλλάκια τους για ...καλό σκοπό!!Εννέα μαθήτριες του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων, κούρεψαν τα μαλλάκια τους, δίνοντας χαρά σε κάποια άλλα παιδιά , που η ζωή τους επαιξε άσχημο παιχνίδι,δίνοντας ένα εξαιρετικό παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας...
Την ιδέα είχε η μικρή Χριστίνα που εξέφρασε την επιθυμία της στις φιλενάδες της και η συγκινητική της ιδέα έγινε πράξη !
Υπενθυμίζεται πως η καμπάνια Δωρεάς Μαλλιών για παιδιά με Καρκίνο, ξεκίνησε ενημερωτικά και υποστηρικτικά και στην χώρα μας για να δωρίσει περούκες σε ιδρύματα για παιδιά που πάσχουν από Καρκίνο και αλωπεκία. Στην καμπάνια αυτή συμμετέχουν κομμωτήρια από όλη την χώρα που αναλαμβάνουν να κουρέψουν δωρεάν τους δωρητές που θέλουν να στηρίξουν την δράση αυτή.
Ενα μεγάλο μπράβο στις έξι κούκλες απο το 21ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, που απο τα πρώτα χρόνια της ζωής τους έμαθαν να νοιάζονται για εκείνους που έχουν ανάγκη τη σκέψη τους ...
Η πρωτοβουλία τους αυτή συνάμα αποδεικνύει περίτρανα και το εξαιρετικό έργο των εκπαιδευτικών αλλά και των γονιών τους..
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]