728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πανικός στην πλατεία Χατζή... Τοποθετούσαν στύλο της ΔΕΗ και έπαθαν ηλεκτροπληξία!



Σκηνές πανικού επικρατούν στην πλατεία Χατζή στους Αμπελοκήπους. Δύο άνδρες, οι οποίοι έπερναν μέρος σε εργασίες τοποθέτησης στύλου της ΔΕΗ, υπέστησαν ηλεκτροπληξία και έχουν μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην πλατεία Χατζή εκτελούνταν εργασίες για την αντικατάσταση στύλου. Δεν είχε γίνει διακοπή ρεύματος, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην περιοχή.
atix ampe2


Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η κολόνα ήρθε σε επαφή με τα καλώδια της ΔΕΗ και οι δύο εργάτες υπέστησαν ηλεκτροπληξία.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως πληρώματα του ΕΚΑΒ, τα οποία έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τους κρατήσουν στη ζωή. Σε κρίσιμη κατάσταση έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα, το οποίο δεν εφημέρευε μεν, όμως βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο του ατυχήματος και έπρεπε να κερδηθεί χρόνος.

Στην πλατεία επικρατεί ακόμη πανικός, καθώς έχει συγκεντρωθεί πολύς κοσμός.
atix ampe3
Πανικός στην πλατεία Χατζή... Τοποθετούσαν στύλο της ΔΕΗ και έπαθαν ηλεκτροπληξία! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαρτίου 29, 2016 Rating: 5 Σκηνές πανικού επικρατούν στην πλατεία Χατζή στους Αμπελοκήπους. Δύο άνδρες, οι οποίοι έπερναν μέρος σε εργασίες τοποθέτησης στύλου της Δ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: