728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Crystal Cruises: Ακυρώνει Τουρκία, μεταφέρει τις κρουαζιέρες σε ελληνικά λιμάνια






H Crystal Cruises ακυρώνει δρομολόγιά της στα λιμάνια της Τουρκίας για λόγους ασφαλείας και αντ'αυτών έρχεται σε ελληνικά λιμάνια.

Σύμφωνα με την Hurriyet Daily News. οι ακυρώσεις αφορούν κρουαζιέρες του πλοίου Crystal Symphony, στις 24 Απριλίου και την 1η Μαΐου οπότε είχαν προγραμματιστεί επισκέψεις στην Κωνσταντινούπολη και στο Κουσάντασι. Αντ 'αυτού, το πλοίο θα πάει προς τα λιμάνια της στην Ελλάδα.

Επίσης, ακυρώνονται κρουαζιέρες σε τουρκικά λιμάνια από το Crystal Esprit, που είχαν προγραμματισθεί για τον Απρίλιο και τον Νοέμβριο.

Υπενθυμίζεται ότι και η Celebrity Cruises είχε ανακοινώσει το Σεπτέμβριο την ακύρωση όλων των διανυκτερεύσεων στην Κωνσταντινούπολη το 2016. Η εταιρείαRoyal Caribbean International δεν έχει προβεί μέχρι τώρα σε αλλαγές, δήλωσε όμως ότι «παρακολουθεί στενά την κατάσταση στην Τουρκία."


Crystal Cruises: Ακυρώνει Τουρκία, μεταφέρει τις κρουαζιέρες σε ελληνικά λιμάνια Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιανουαρίου 20, 2016 Rating: 5 H Crystal Cruises ακυρώνει δρομολόγιά της στα λιμάνια της Τουρκίας για λόγους ασφαλείας και αντ'αυτών έρχεται σε ελληνικά λιμάνια. Σύ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: